Acreditacions

MITJANS DE COMUNICACIÓ

Només es permetrà l’entrada gratuïta al Luis Suñer Picó A 2 PERSONES de cada mitjà, sempre que s’haja enviat prèviament un e-mail a secretaria@udalzira.com. Cal posar nom i cognoms i indicar si és locutor, tècnic, càmera o fotògraf per buscar la ubicació adequada. S’acceptaran les peticions fins a les 20h. del divendres.

Només si reben correu de confirmació, es consideraran acreditats.

 

ÀRBITRES I PERSONAL FEDERATIU

Podran accedir-hi àrbitres i membres de Federació presentant la credencial en vigor. Recordem que aquells àrbitres que NO estiguen al corrent del pagament de l’anualitat del seu carnet, NO podran accedir gratuïtament a l’estadi Luis Suñer Picó.

 

CLUBS DE LA CATEGORIA DE LA UD ALZIRA

Tindran accés gratuït tots els directius de l’equip que dispute el partit contra la UD Alzira en esta jornada, amb la presentació prèvia de l’acreditació en vigor.

Els clubs que juguen a la mateixa categoria que la UD Alzira hauran d’enviar prèviament la sol·licitud d’accés a l’estadi a secretaria@udalzira.com indicant les persones que sol·liciten i el càrrec al club.

 

ALTRES PERSONES

La resta de persones que no estiguen en estos col·lectius hauran de pagar l’entrada corresponent.

Reiterem que el supòsit d’haver enviat correu electrònic sol·licitant ser acreditat no implica que siga efectiu. La confirmació serà la seua acreditació.