Estadi Luis Suñer Picó

A finals de 1972, el benefactor alzireny Luis Suñer Sanchis va encarregar a la constructora Palau i Castillo la construcció d’un estadi que havia de ser «el millor de la província de València després de Mestalla i el Nou Estadi del Levante». Treballant dia i nit, el Coliseu Blaugrana va ser inaugurat l’1 de novembre de 1973 amb el partit de Copa del Generalíssim que enfrontava l’Alzira i el Vila-real, el resultat del qual va ser d’empat a 1. L’autor del primer gol va ser el siller Manolo Cabello. 

L’industrial va voler que portara el nom del seu fill, Luis Suñer Picó, mort el 15 de gener de 1964 als 21 anys. Suñer Picó presidia aleshores el club en 3a divisió (actual 2a B). Al final d’eixa campanya, l’Alzira va disputar la promoció d’ascens a 2a divisió davant de l’Extremadura d’Almendralejo.

Caben al voltant de 4.200 espectadors (1.596 en tribuna, 184 en llotges i 2.400 en general).

Està situat al carrer de la UD Alzira, 1. El telèfon de consergeria és el 96 240 33 77. El telèfon del club és el 96 241 56 88 i el correu club@udalzira.com

 

Camp d'Esports Venècia

El camp d’esports Venècia també està a pocs anys de celebrar el seu centenari. Va ser construït en els anys 20 en els terrenys cedits pel Pare Castells, qui els va donar amb la condició que sempre foren per a la pràctica esportiva. Després de la Guerra Civil passà a nomenar-se com Campo del Frente de Juventudes o Campo Juvenil.

El 22 de setembre de 1971 es va inaugurar la il·luminació artificial el que va suposar una revolució entre els aficionats ja que permetia vore partits en qualsevol horari quan en hivern s’havien de programar al voltant de les 15.30 h. La il·luminació va ser la de Mestalla, que va substituir la seua.

L’actual nom de Camp d’Esports Venècia es déu a que allotjava també pistes de bàsquet, handbol i futbol sala, així com també va ser seu del club d’halterofília. En l’actualitat també acull entrenaments de boot camp. On estava la pantalla de cinema hi ha tres pistes de pàdel i on hi havia un altre camp de futbol es troba la piscina descoberta. A més, compta amb tres frontons, el primer dels quals és utilitzat pel club de Frontenis Alzira, un altre pel club de Pilota Valenciana per entrenar a frontó a mà i un altre per realitzar entrenaments de patinatge a càrrec del Wheeling Alzira. 

En la vessant futbolística, a banda del quasi centenari camp de futbol 11, cobert de gespa artificial des del 8 de gener de 2010, hi ha dos camps més de futbol 8, un dedicat a Nacho Barberà i altre a Raúl Albentosa.