patrocinadors principals

Grupo Mazo

L’empresa valenciana, especialitzada en el transport de mercaderia refrigerada amb més de 80 anys d’història, fa costat a la UD Alzira i a tot el seu futbol base. Més de 500 persones componen l’equip humà de l’ens alzireny, el qual transporta mercaderia per tot el territori nacional i pels països de la Unió Europea, el Marroc i Algèria.

Giticsa

La empresa ubicada en Loriguilla, Valencia, ofrece todo tipo de soluciones para el mundo de la industria, desde la gestión de residuos o limpiezas a gran escala hasta la creación de estructuras y cerramientos, entre otros. Desde diciembre de 2020, la empresa de servicios técnicos industriales es uno de los patrocinadores del primer equipo masculino.

Giticsa

L’empresa situada a Loriguilla, València, ofereix tot tipus de solucions per al món de la indústria, des de la gestió de residus o neteges a gran escala fins a la creació d’estructures i tancaments, entre altres. Des de desembre de 2020, l’empresa de serveis tècnics industrials és un dels patrocinadors del primer equip masculí.

Grupo Choví

Establit a Benifaió, el Grup Choví és un dels majors productors en el
sector de les salses, amb el seu producte estrela, l’allioli i l’Ajonesa ha recorregut el mónposant sabor als menjars. A més, el seu quètxup, maionesa, mostassa i altres salses s’asseu en cada dia en la taula de moltes persones.

PATROCINADORS