Penyes

L’afició sempre ha sigut el jugador número 12 de la UD Alzira. En major o menor nombre, però sempre fidels als seus colors. En l’actualitat el club sols compta amb una penya, la Gent Blaugrana, fundada en 2009 de què és president un alzirista de cor, Marcos Pla Just.

Este grup d’animació va prendre el relleu a la sempre recordada Penya Sapo Gol, la qual va estar presidida per un altre blaugrana 1000% com Amadeo Navarro. Fundada en 1998 va tindre activitat fins principis dels anys 10. Començaren donant suport en l’ascens de la UD a 3a divisió i posteriorment a 2a B. Continuaren durant els anys de caiguda a Preferent i tingueren el seu cènit en el seu dècim aniversari, en 2008, coincidint amb un altre ascens a la categoria de bronze.

Per les grades de Venècia i del Luis Suñer Picó passaren «Los chupichichis», la penya El Loco, la 51, 10 i 20 amigos, Fanàtics, Penya Blaugrana, El Ruido, El Cocodrilo, Venècia, el Front Blaugrana que acompanyà l’equip en l’ascens a 2a A i ja en el segle XXI la secció Blaugrana o les Brigades Blaugranes.