At. Pulpileño 1, Alzira 1

At. Pulpileño 1: Pizana; Emilio Iglesias, Peli (Pablo Aguilera, 87′), Fran, Nacho Ruiz; Javi Areso, Mati, Cristo Martín, Álvaro Garrido (Pedro Parra, 81′); Diego López (Pruden, 84′) i Cristo García

Alzira 1: Pawel; Jordi, Kaiser, Soler, Juanma; Beli (Sesé, 73′), Lado, Selfa (Germán, 46′), Marenyà, Zarzo (Abel, 73′) i Chema (Martín Lapeña, 85′)

Gols: 1-0 m. 51 Cristo García, 1-1 m. 53 Chema

Àrbitre: Julián Pérez Guimera (Castella La Manxa). Amonestà al local Peli (76′) i al visitant Selfa (27′), Soler (50′) i Juanma (66′).

Estadi San Miguel de Pulpí.

La UD Alzira afrontava el matx amb la intenció de regalar el triomf al seu entrenador, Dani Ponz, pel seu 48é aniversari i aconseguir la tercera victòria consecutiva que el mantinguera segur durant el Nadal en llocs de play-off d’ascens. Per la seua part, l’At. Pulpileño duia quatre jornades seguides sense guanyar, que el portaven a estar més a prop dels llocs de descens. La prèvia no va ser bona per al quadro almerienc que va tindre les baixes per còvid del cullerenc Rubén Primo i l’ex de la UD Alzira, Juanra i només quatre jugadors a la banqueta. Per donar ambient nadalenc, els aficionats locals van acudir abillats amb gorrets del Pare Noël.

S’enfrontaven un dels pitjors locals contra un dels pitjors visitants que no van oferir una bona primera part. Costava crear joc en un camp tan estret. L’Alzira exercia una intensa pressió per impedir les contres del Pulpileño. Els almeriencs van arribar al tall del minut vint amb un tir creuat. Als següents minuts, el migcampista blaugrana Marenyà es va erigir com el millor atacant. Minuts després, després d’una bona internada del castellonenc, el seu centre va ser rematat de cap per Beli i rebutjat a córner. Poc després seria el mateix Marenyà qui va intentar rematar a l’àrea menuda d’esperó i superada la mitja hora va rematar un córner. Els locals van tindre els seus millors moments del primer acte en l’últim tram. L’exalzirista Diego López va rematar alt a nou minuts per al descans i tampoc va trobar pals la cabotada de Chema Moreno a centre de Jordi Méndez però sens dubte la millor va ser la que va arribar al golejador, Cristo García. El toledà va llançar fora el mà a mà davant Paweł.

Per afrontar la segona part, Dani Ponz va retirar el pivot defensiu Selfa pel davanter Germán. La segona meitat va estar més animada. Als sis minuts els dos Cristos afrontaven una falta a la mitja lluna que va executar magníficament Cristo García i el toledà aconseguia el seu huité gol de la temporada. Però sense temps per gaudir-lo, després de la treta del mig, el central Kaiser envià una pilota llarga a Chema amb què baté Pizana de tir creuat ras. Els locals van reaccionar amb els millors moments de joc i de pressió però infructuosa. Els valencians es van refer i van començar a aguaitar el marc del meta local. A 20 per al final, el central Soler va obligar Pizana a rebutjar la seua cabotada. Encara que l’ex de la UD Diego López va tindre una rematada de cap al costat del pal, les millors van tornar a ser per a l’Alzira. Amb una bona internada i una paret, Jordi Méndez va obligar Pizano a rebutjar al primer pal. Al final del temps reglamentari Martín Lapeña i Germán no van encertar a rematar en condicions.

L’Alzira perd una posició, encara que segueix en play-off, en 5é lloc, amb 25 punts. La lliga es reprendrà el 9 de gener amb un Alzira-At. Llevant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *