Melilla 1, Alzira 1

 

Foto: @ginerphotography

Melilla 1: Pol Ballesté; Borja López, Sergio Chica, Vargas, Alí; Fran Núñez, Cissé, Parla (David Sánchez, 86’), Del Campo; Íker Hernández (Asier Parra, 55’) i José Antonio González.

Alzira 1: Paweł; Estacio, Kaiser, Roan (Martín Lapeña, 70’), David López; Beli (Francis, 55’), Lado (Sesé, 70’), Marenyà, Zarzo (Bono, 62’), Chema Moreno i Coscia (Carlos Pérez, 55’)

Gols: 1-0 m. 45 José Antonio González, 1-1 m. 92 Chema Moreno

Àrbitre: Guillermo Paradas Mazuela (c. andalús). Amonestà els locals Borja López (25’), Cissé (55’), Íker Hernández (60’) i Alí (87’) i als visitants Beli (52’) i Lado (68’). Expulsà l’alzirista David López (57’).

Estadi Álvarez Claro.

La UD Alzira va recuperar un punt de la seua visita a l’Álvarez Claro de Melilla i va venjar a mitges la derrota sofrida davant els melillencs en la primera volta, la qual es va produir en el tram final del partit, després d’un domini absolut alzireny. Acabada la jornada, el punt ha estat decisiu per tornar a la zona de playoff després de les derrotes d’Eldense i Mar Menor. El quàdruple empat afavorix els valencians pel golaveratge general i els gols a favor.
La primera part va ser de domini altern. Als quatre minuts Fran Núñez es va avançar al seu defensor i el xut creuat se li’n va anar per molt poc. Passat el minut deu, una centrada de Zarzo va ser tocada amb una xilena per Coscia però la rematada a gol de Beli va ser anul·lada per fora de joc. El següent a fer mal va ser el Melilla amb una gran passada de Parla a l’esquena de la defensa que Fran Núñez no controlà bé quan es quedava sol davant de Paweł. Passada la mitja hora va tornar a haver-hi acció a les àrees. Al 35, Coscia va enganxar un bon xut des de fora de l’àrea. Dos després va ser el melillenc Del Campo el que va centrar i Iker va rematar de cap a mans del meta alzirista. Corria el 41 quan Beli també va rematar de cap una bona centrada des de l’esquerra que Pol va detindre. La primera part va acabar amb el gol blau. El xut de Rubén del Campo no va ser atrapat per Paweł i José Antonio González arribà al rebuig en curt per marcar l’1-0.
A l’inici del segon acte, tant Fran Núñez com Chema Moreno reclamen penal. Dani Ponz mou la banqueta donant entrada a Francis i Carlos Pérez per Beli i Coscia. Simultàniament, Asier Parra va sortir per Íker Hernández. Al minut 57 l’Alzira es va quedar en inferioritat perquè David López va agafar Fran Núñez quan encarava àrea. El mateix Núñez va buscar el segon gol dos minuts després amb un xut dur des de fora de l’àrea que Paweł va rebutjar a córner. Bono va eixir per Zarzo i es va ubicar al lateral esquerre. El Melilla va aprofitar la superioritat numèrica per tindre el control del partit. Ali i José Antonio van disparar alt i Rubén del Campo desviat. Cissé va provocar una estirada de Paweł al capdavant del 70 i al següent minut, Íker Hernández va reclamar córner després d’un xut de primeres que volia sorprendre la defensa alzirenya. Ponz va esgotar el carrusel de canvis traient els joves Martín Lapeña i Sesé per Lado i Roan. A 18 per al final, Cissé va ficar una talonada de somni a José Antonio però el seu xut va ser desviat a córner. El col·legiat es va inventar una falta per suposades mans de Sesé que Del Campo va servir i el porter alzirista va traure a córner. En un dels escassos atacs blaugranes (en esta ocasió de blanc i pantalons vermells), Estacio va posar una centrada que va rematar de cap Sesé i va rebutjar Pol Ballesté. L’Alzira s’havia sacsejat el domini melillenc i Francis va disparar alt. Com a l’Ejido, l’Alzira va traure profit de la pilota parada i quan passaven dos minuts del 90, Chema Moreno va rematar de cap un córner desviant la trajectòria i aconseguint l’empat a un.
Si a la prèvia del partit, el company d’Alzira Ràdio, Salva Rivera, no va poder arribar a Melilla a retransmetre el partit en haver de tornar el vol a l’aeroport de Màlaga, la UD Alzira no va poder eixir de Melilla per les inclemències meteorològiques i tornà dimarts a la capital de la Ribera del Xúquer.
El proper cap de setmana, l’Alzira rep el diumenge a les 5 l’Águilas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *