Alzira 1, Águilas 1

 

Alzira 1: Unai; Soler, Kaiser (Carlos Pérez, 79’), Bono, Juanma (Estacio, 68’); Sesé (Coscia, 79’), Selfa, Marenyà, Zarzo (Beli, 34’), Martín Lapeña (Francis, 46’) i Chema

Águilas 1: Iván Buigues; Javi Pérez, Pedro Inglés, Gaffour, Juanma, Mounir; Óscar Castro, Quim Araújo; Víctor Fenoll (Juanjo, 86’), Roberto (Junior Amour, 62’) i Cristo Martín

Gols: 0-1 m. 28 Víctor Fenoll, 1-1 m. 94 Bono

Àrbitre: Roberto Carralero Calvo (Madrid), assistit per Ramos García i De la Mata Martínez. Va amonestar el local Juanma (51′) i Marenyà (74′) i els visitants Quim Araújo (3’) i a Óscar Castro i l’entrenador visitant Stankovic (94′). Va expulsar el tècnic alzirista Dani Ponz el 64.

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 1.000 espectadors.

La UD Alzira va recuperar justament un punt fruit de la seua tenacitat per aconseguir l’empat en temps afegit després que no se li xiularen dos clars penals o dos jugadors de l’Águilas no veieren targeta després de sengles entrades que van causar lesió.
L’Alzira va afrontar el partit amb cinc titulars de l’últim partit a la banqueta (Paweł, Lado, Beli, Coscia i Estacio). Els blaugranes van començar dominant en el joc i posant setge a la porteria aguilenya. Als huit minuts, Zarzo va intentar una vaselina que no va sorprendre el meta alacantí de l’Águilas. Cinc minuts després es va reclamar un penal sobre Sesé i al 17, Martín Lapeña va estavellar una pilota al pal. L’Águilas va començar a controlar la pilota i al cap de la mitja hora es va posar per davant quan Víctor Fenoll va rebre una gran passada a l’esquena de la defensa i va batre Unai en la seua eixida. L’Alzira es va refer encara que no creava problemes a l’àrea visitant. Això sí, l’estadi a l’uníson va demanar penal per mans a deu per al descans. Beli va substituir Zarzo, lesionat per una entrada d’Óscar Castro. Al descans Dani Ponz va retirar Martín Lapeña, que havia estrenat titularitat, per Francis. L’ex de l’At. Llevant es va situar a la banda esquerra i Beli va passar a la mitja punta.
La segona part va començar molt avorrida, sense arribades a les àrees. L’Alzira va passar a portar el pes del joc i als 19 minuts es va reclamar penal per un desequilibri clar a Sesé dins de l’àrea, que li va costar l’expulsió a Dani Ponz per la protesta. Al següent atac, Francis va xutar des de l’esquerra i Buigues va rebutjar de punys. Una altra lesió, la de Juanma, va provocar l’entrada d’Estacio i que Soler tornara al centre de la defensa i Bono al lateral esquerre. Seguia inexistent el perill a les àrees. Per als últims deu minuts Marc García, que va substituir Ponz en la direcció de l’equip, van eixir Carlos Pérez i Coscia per Kaiser i Sesé. Fruit de l’empenta alzirista, un centre a l’àrea va ser rematat de cap per l’alzireny Bono aconseguint el merescut empat a un.
L’Alzira ix de la zona de play-off, de la qual es queda a dos punts . La setmana que ve jugarà a Mancha Real el diumenge a les 12. El següent partit a casa, contra el Toledo serà el diumenge 20 a les 17 h.

En el temps de descans, el jugador del filial, l’ucraïnés Nazaryi Tokaryk va llegir un comunicat en què reclamava la fi de la invasió al seu país i demanà ajuda als aficionats. El club va recollir aliments i roba per a Ucraïna.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *