A la venda les entrades de la final de Copa RFEF

La final contra el CD Arenteiro d’O Carballiño (Ourense) es disputarà el dimecres 2 de novembre a les 19’30 h. en l’estadi Luis Suñer Picó.

Les entrades es poden adquirir via electrònica entrar a alzira.deporges.com o físicament el diumenge en el bar del camp de Venècia abans del partit del Juvenil A que juga a les 12. També el dilluns, al mateix lloc durant la vesprada.

El preu de les entrades és:

Tribuna: 20 € aficionats (tot aquell nascut a partir de 2008 inclòs) – 10 € socis, abonats i pares de l’escola (en este cas es podran traure dos entrades a 10 € cadascuna) i xiquets/tes nascuts entre 2009 i 2016.

General: 15 € aficionats (tot aquell nascut a partir de 2008 inclòs) – 5 € socis, abonats i pares de l’escola. En este cas es podran traure dos entrades a 10 € cadascuna –
Xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2016: 2 € (si van acompanyats per un soci o abonat, de bades).

Xiquets i xiquetes nascuts a partir de 2017, de bades.

Els alumnes de la escola tenen l’entrada gratuita en general però hauran d’identificarse prèviament als coordinadors del club.

A la gasolinera de Cepsa de la plaça d’Alacant hi ha vals amb què qualsevol aficionat pot comprar fins a dos entrades al preu de socis-abonats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *