L’extrem esquerre Francis Moreno recala en la UD Alzira

La UD Alzira ha aconseguit un acord amb el futbolista malagueny Francis Moreno per a la seua incorporació a l’equip fins a final de temporada. Moreno, natural de Màlaga arriba a la UD Alzira després d’haver començat la campanya amb l’Atlètic Llevant, del mateix grup de 2a RFEF que la UD Alzira, i, curiosament, rival per al partit del diumenge a les 17 h que tancarà la primera volta del campionat.

Francis es va formar en el Puerto Malagueño de la seua terra natal fins que en el seu primer any de juvenil va recalar en la UD Almería; la seua següent parada va ser el Real Oviedo, amb el conjunt carballó va complir els seus dos anys restants d’etapa juvenil, arribant a debutar amb el Vetusta, filial del Real Oviedo encara estant en edat juvenil. Després d’això, i ja en etapa amateur va tornar a la seua terra, concretament al Juventud Torremolinos, on va enlluernar en el grup IX de la 3a, anotant 10 punts i sent peça fonamental en el conjunt malacità.

Vista la seua creixent progressió, el Sevilla CF el va incorporar a les seues files, concretament al Sevilla ‘C’, de Tercera en el qual va anotar 7 gols i va disputar un total de 38 partits en dues temporades. La campanya la va començar en l’Atlètic Llevant, on va arribar a disputar 12 partits, 4 des de la titularitat.

Francis és un jugador atrevit, encarador, desbordant i de gran qualitat tècnica, que, combinat amb la seua rapidesa li postulen com un mal de cap per als defenses rivals, partint des de l’extrem dret o esquerre.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *