Germán Sáenz i la UD separen trajectòries

La UD Alzira i el jugador insular Germán Sáenz no continuaran de la mà la propera campanya després de dos anys on el davanter ha disputat més de 30 partits amb la samarreta blaugrana, anotant 6 gols que han estat en moments clau de la història blaugrana.

Sáenz va aterrar a Alzira en l’estiu del 2020 amb un ampli bagatge a 2aB i 2a a l’esquena; encara que l’inici no fou tot el satisfactori que ambdues parts volien, Germán va anar progressant de menys a més, fins a convertir-se en el tram decisiu de la passada campanya en un jugador importantíssim: de fet, Germán va marcar el seu primer gol en el partit de la primera fase que va certificar la primera posició dels blaugranes, davant el Pterna; després, ja en la segona, amb el nou format, Sáenz en va fer dos més: un en la remuntada clau a Elx, des del punt de penal i altre en el tercer partit de la segona fase, a casa davant l’Eldense i que servia per a obrir la llanda en un partit que, posteriorment esdevindria clau per als alziristes.

Amb l’ascens, Germán va romandre a Alzira i va viure com a alzirista la vesprada de glòria en què el conjunt riberenc va golejar a l’Hércules per 4-o, amb doblet seu, duent a terme una actuació meravellosa. L’altre tant fou elemental també, ja que va suposar la certificació de remuntada davant el Calvo Sotelo Puertollano.

El club vol desitjar a Germán la millor de les sorts en el seu futur, a més d’agrair la seua implicació i treball mentre ha vestit la samarreta alzirista.

Sort, Germán!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *