J. 1.- Badalona 1, Alzira 0

La UD Alzira va perdre el primer partit del seu retrobament amb el grup catalano-aragonés-balear i ho va fer en un partit que reflectix el que és la categoria, amb un solitari gol d’un equip que no va ser millor que la UD. “Els marcadors reflectixen el que és este grup, complicat, rocós, difícil en què cal continuar competint”, va indicar Fran Alcoy al final del matx.
La primera part de la UD Alzira va ser bona contra un rival confeccionat per a cotes altes a la categoria, amb diversos ex Primera i Segona Divisió però que no van posar en complicacions la meta d’Adrián Fernández. El tècnic de Massanassa va optar per defensa de cinc: Javi Serra, Soler, Kaiser, Solbes, Cortijo, amb Lado i Marenyà al davant, Álvaro Gómez per la dreta i Zarzo per l’esquerra amb Beceiro en punta.
L’encontre va estar molt travat sense lluïment de les davanteres. Els blaugranes, en este cas de blanc-i-negre, van ser els primers a acostar-se al marc contrari amb un xut fluix d’Álvaro als 20 minuts i sobretot una rosca de Beceiro des de la frontal que no va trobar pals. Passada la mitja hora Javi Serra també ho va intentar des dels voltants de l’àrea però sense problemes per a l’ex del Girona, Valladolid i Nàstic a 2a, Becerra. Édgar Hernández va gaudir de la primera i única ocasió blava en els primers 45 minuts. Lado també va provar el meta badaloní al límit del descans sense punteria.

Un rebuig a córner de Soler al 12 es va convertir en la primera ocasió de perill del Badalona. Després d’un tram en què els catalans van aprofitar la seua altura i un xut des de la distància de Facu García, Álvaro Gómez va tindre una boníssima al 20 que se n’anà fregant el pal. Els tècnics van començar a moure la banqueta en post de tindre més capacitat golejadora. Oriol Alsina va donar entrada a Juan Fernández i Peke Polo per Toni Larrosa i Albert Torras i Fran Alcoy a Pitu i Ramón López, que debutava en partit oficial, per Zarzo i Beceiro. Tot i que als punts estava mereixent la victòria l’Alzira, el recent incorporat Juan Fernández va ficar una centrada des de la dreta, Solbes no ho va pressionar suficientment i la seua passada va arribar a l’ex del Reus i Sabadell a 2a, Édgar Hernández, que va marcar el 1 -0 al primer pal. El Badalona va passar a defendre amb cinc. Amb els dos últims canvis, Fran Alcoy va remarcar més l’1-4-4-2. Pulpón es va situar a l’interior esquerre i Pitu va passar al dret que ocupava Javi Serra. “El resultat just era l’empat. Vam ser més dominadors, amb més pilota, més arribades i quan vam aconseguir la millor ocasió, la d’Álvaro, ens va arribar el gol contra una transició perfecta”, va resumir Alcoy. En acabar el matx hi va haver malestar a l’expedició blaugrana perquè el balear Cubas Torras només va afegir quatre minuts. “L’arbitratge em va semblar molt correcte, però no va ser just amb el temps afegit. Hi va haver diverses atencions a jugadors, una tàngana i les sis finestres de canvis i només n’hi va afegir quatre”, va explicar el tècnic blaugrana.
El primer partit de lliga al Luis Suñer Picó es disputarà diumenge a les 19 h. contra l’A.E. Prat.

Badalona 1: Becerra; Márquez, Dani, Barnils, Forlín, Édgar, Larrosa (Juan Fernández, 63’), Facu, Mateo (Adri García, 87’), Albert Torras (Peke Polo, 63’) i Molina.

Alzira 0: Adrián; Javi Serra (Pulpón, 81’), Soler, Kaiser (Abraham, 76’), Solbes, Cortijo; Álvaro Gómez, Lado (Selfa, 81’), Marenyà, Zarzo (Pitu, 66’); i Beceiro (Ramón López, 66’)

Gol: 1-0 m. 70 Édgar Hernández.

Àrbitre: Nil Cubas Torras (Col. Balear).  Va amonestar el badaloní Édgar (36′), Juan Fernández (86′) i el visitant Ramón López (86′)
Estadi Municipal de Badalona, ​​davant d’uns 400 espectadors.