J. 10.- Alzira 0, Terrassa 0

Empat sense gols en el partit previ al cap de setmana de Copa del Rei que va ser reflex de com va ser d’avorrit el partit. El conjunt alzireny va acabar sense encaixar per primera vegada en lliga i puja un lloc a la taula, si bé seguix en descens.
Primera part molt avorrida en què a l’Alzira li costava traspassar l’1-5-4-1 plantat per Jordi López. Al minut 20 semblava que el partit podia canviar quan Álvaro, que va jugar com a interior esquerre, va rebre una pilota a l’esquena de la defensa però el seu xut creuat va eixir lleugerament desviat. Quatre després, a la treta d’un córner Álex Fernández va rematar de cap al travesser. No va haver ressenyable en el primer acte.
El segon va començar sense canvis però amb un Terrassa que va agafar el comandament des de l’inici. Va avançar el seu màxim golejador, Álex Fernández, a la davantera però va mantindre els cinc defenses egarencs. Al cap de dos minuts Jordi Cano va buscar el seu tercer gol amb un xut de fora de l’àrea que va tocar el pal. Cinc després va arribar una altra pilota a Cano entre els defenses i Adrián va desbaratar amb el peu el mà a mà. El nou tècnic blaugrana, Marc Garcia va fer dos canvis. Va donar entrada a Beceiro i Javi Serra. El gallec va substituir Ramón López i Serra a Zarzo per situar-se a banda dreta i traslladar Pitu a l’esquerra. Faltant arribades, van seguir els canvis. García va retirar el reaparegut Marenyà per Solbes que va passar al centre de la defensa i Soler va pujar al centre del camp. Per la seva banda, Jordi López va treure al 71 l’extrem dret Spartalis i el davanter Servetti per Carlos Martínez i Jordi Cano sense variar el dibuix. A cinc per al final, tots dos tècnics van tornar a alterar l’onze per trobar solucions al nul joc de tots dos. Els últims canvis alziristes foren Marcos i Sergio González per Lado i Pitu. Sols va ser ressenyable un tir llunyà dels terrassistes que va rebutjar Adrián.
Diumenge que ve a les 21 h. la UD Alzira rebrà l’Ath. Club de Bilbao en el Luis Suñer Picó. Dilluns i dimarts es vendran entrades als abonats de 18 a 21 h. al camp de Venècia. A partir de dimecres a tots els aficionats. + info.

Alzira 0: Adrián; Abraham, Kaiser, Soler, Cortijo; Lado (Marcos, 85’), Pitu (Sergio González, 85’), Marenyà (Solbes, 71’), Álvaro, Zarzo (Serra, 57’); i Ramón López (Beceiro, 57’).

Terrassa 00: Marcos Pérez; Sergi Serrano, Víctor Morales, Erraji, Neeskens, Emilio Lucas; Carlos Martínez (Spartalis, 71’), Adrià Lledó, Álex Fernández (Baba, 84’), Jordi Cano (Servetti, 71’); i Aythami (David Jiménez, 84’).

Àrbitre: Daniel Baiges Dones, assistit per Mediavilla Pellicena i Martínez Castillo. Amonestà el local Soler (45’).

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 500 espectadors.