J. 18.- Alzira 1, Badalona 0

Que el futbol és moltes vegades injust és sabut per tots. Si al partit inaugural de lliga, l’Alzira va meréixer tornar de Badalona amb els tres punts, al partit que ha obert la segona volta eren els escapulats els que havien fet més mèrits. Tot i això, un bon final del conjunt alzirista -unit a un gran treball en defensa durant tot el partit- va tindre el premi dels tres punts amb el primer gol de Joel Rodríguez.
El partit va ser extremadament fred en la primera part com l’ambient regnant. Cap dels dos equips no va saber imposar-se a les defenses rivals ni crear perill als porters. Als 20 minuts, a l’eixida d’un córner, Kaiser va rebre una pilota a l’àrea petita però no va reaccionar per colpejar a porta. Tots dos conjunts van gaudir de dos tirs llunyans de Javi Serra i Segura que van detindre els arquers sense problemes.
La segona part va començar sense canvis als onzes ni als plantejaments tàctics. Al cap de dos minuts Aketxe va haver de ser substituït lesionat per Joel. Deu minuts després Marc Garcia va tornar a alterar el seu equip, però mantenint posicions. Marenyà va entrar per Marcos i Revert per Abraham a l’extrem dret. Fins al minut 20, cap dels equips es va acostar al marc contrari. Primer el Badalona amb una cabotada fluixa a l’eixida d’un córner. Cinc després, Soler va enviar massa creuat un tir amb la cama roïna. Al 67 Merchán va tindre la més perillosa amb un xut creuat que va repel·lir Andreu i poc després, Guiu va disparar des de la mitja lluna a mans del porter alzirista. A deu pel final Guiu va tornar a tindre el 0-1. L’Alzira es va enfilar al tram final del partit i va enllaçar una gran jugada per l’esquerra, amb passada enrere de Pulpón perquè Joel aconseguira el seu primer gol amb el primer equip blaugrana.
Diumenge que ve l’Alzira visitarà a les 12 a l’AE Prat.

Alzira 1: Andreu; Soler, Kaiser, Solbes, Cortijo; Abraham (Revert, 58’), Lado, Marcos (Marenyà, 58’), Javi Serra; Pitu y Aketxe (Joel, 47’)

Badalona 0: Álex; Cristian Márquez (Juan, 91’), Xavi Molina, Barnils, Merchán (Dani, 73’); Andreu Guiu, Sergio Cortés, Segura, Mateo (Torras, 91’), Peke y Carbià (Édgar, 73’)

Gol: 1-0 m. 92 Joel

Àrbitre: Gamaliel Escobar López (comité canari), assistit per Manrique Hernando i Soriano Méndez. Va amonestar els locals Lado (36′) i Adri (85′) i els visitants Guiu (43′), Segura (64′) i Merchán (70′).

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 500 espectadors.