Javier Soler renova amb la UD Alzira

La UD Alzira ha tancat la renovació de Javier Soler, qui serà un dels comandants de la saga blaugrana; l’ontinyentí complirà així la seua tercera campanya amb la UD, la segona a 2ª RFEF.

Soler va arribar a l’Alzira en l’estiu de 2020 provinent del Getafe B i després d’haver-se format en les categories inferiors del Córdoba -on va debutar en 2ª Divisió amb el primer equip- i passar pels filials de Getafe i Levante. Soler ha actuat principalment com a central, però ho ha fet també en el lateral dret i en el mig camp, amb una faceta de contenció i amb una nota altíssima.

En el seu primer any, el jugador natural d’Ontinyent va disputar 26 partits i en la 2021-2022, 27, que sobrepassen el mig centenar amb la samarreta blaugrana, tenint en compte, a més, que una lesió al dit ha tingut a Soler fora del verd unes setmanes en l’últim tram de la campanya recentment tancada.

Amb la continuïtat de Soler -i la ja confirmada de Marenyà-, l’Alzira s’assegura la presència en la seua plantilla de dos dels jugadors amb més minuts acumulats de la passada campanya, que són part de la base per a la il·lusionant 2022-2023 que s’intueix al Suñer Picó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *