Jordi Marenyà, un any més de blaugrana

La UD Alzira ha començat posant els fonaments de la 2022-2023 amb la renovació del jugador que més minuts va acumular la passada campanya, el vila-realenc Jordi Marenyà, que s’ha compromés amb la UD Alzira per un any més.

Marenyà, antic conegut per a l’afició blaugrana, ja que s’ha enfrontat en repetides ocasions defenent la samarreta del CD Castelló, es va formar a la base del conjunt ‘orellut’, i va disputar onze partits en la categoria de plata del futbol espanyol; la seua fidelitat als colors blanc-i-negres del Castelló han estat una de les característiques de la seua carrera futbolística, Marenyà va quedar-se al conjunt de La Plana malgrat les diverses etapes convulses que ha viscut, essent un capità fonamental i defenent la samarreta castellonenca un total de set temporades, solament interrompudes per dos anys a l’Olímpic de Xàtiva. Després d’ascendir amb el CD Castelló a 2ªB, Marenyà va defendre els interessos de l’Écija andalús, del Atlético Saguntino i de la UP Langreo, club des del qual va arribar provinent a la UD Alzira.

La passada campanya, Marenyà fou elemental, disputant 2818 minuts i anotant un tant, que fou al Salto del Caballo, en la victòria per 1-2 davant el CD Toledo. ‘Mare’, com se’l coneix també ha disputat 34 partits com a blaugrana -tots els de lliga-, solament fou suplent en la primera jornada davant el CD El Ejido en terres almerienques.

Un centrecampista incansable, lluitador, efectiu en el baló als peus, intens i de màximes garanties que és la primera pedra per a ‘l’Alzira 22-23’. A més de l’afecte personal amb afició, personal del club i companys, tal com s’advertia en el magnífic video del periodista castellonenc Rafael Escrig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *