Juan Antonio Sanjuán, reelegit president de la UD

Juan Antonio Sanjuán continuarà com a president de la UD Alzira fins al 2028, de manera que completarà un cicle de dotze temporades com a president i 23 en diferents càrrecs de la directiva des que s’incorporara amb Pepe Bartolomé a la presidència. Sanjuán es va imposar al seu rival a les urnes, Juan Carlos Cuenca. 126-36 va ser el resultat final d’una llarga jornada electoral que es va prolongar durant nou hores i mitja de votació.
En huit anys Juan Antonio Sanjuán i la seua directiva han baixat el deute que el 2012 rondava els 600.000 euros, «sense oblidar mai les quatre temporades de Javier Pérez», puntualitzava sempre l’ara de nou president.
El primer equip s’ha estabilitzat a 2a RFEF per tercer any consecutiu i jugarà una quarta temporada en categoria interautonòmica. El gran repte serà tornar al futbol base al seu esplendor. La part positiva és el futbol femení, el recuperat equip amateur del qual ha establit les bases a Segona Regional i intentarà pujar a Primera l’any que ve. L’infantil ha estat campió de lliga i l’aleví i benjamí, subcampiones. «Sense la càrrega de la Divisió d’Honor, tindrem recursos econòmics per construir una estructura que s’havia perdut estos anys i que tant ens ha afectat», va afegir Sanjuán.
El seu equip de treball no ha parat i ha seguit contactant amb entrenadors per substituir Marc Garcia i jugadors que acompanyen els Sala, Laurel i Dylan que tenen contracte en vigor.

Fotos: Riberaexpress.es

Eleccions a la presidència 31-05-2024

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *