La màgia de Zarzo, un any més a Alzira

Javi Zarzo i a UD Alzira han arribat a un acord perquè el jugador de Benaguasil continue un any més vestint la samarreta blaugrana de la UD Alzira. L’extrem va arribar a la UD el passat estiu provinent de l’AD Mérida.

Als seus 26 anys, Zarzo acumula un extens currículum, principalment en equips de 2ªB -l’actual 2ª RFEF-; format en les categories inferiors del Valencia CF, va viure la seua primera experiència amateur a l’Olímpic de Xàtiva; després passà pel CD Castellón, amb qui va lluitar en diverses ocasions per l’ascens, ja en el futbol de bronze, Zarzo ha defés la samarreta de l’Ontinyent, amb qui va disputar 36 partits en temporada i mitja, sota la malaguanyada desaparició del conjunt de la Vall d’Albaida, Zarzo va recalar en la Ponferradina, i amb els d’El Bierzo va aconseguir l’ascens a LaLiga Smartbank. L’any següent, Zarzo va defensar els interessos de l’Arenas de Getxo, amb qui va acumular un bon nombre de minuts i va anotar 6 tants; abans d’arribar a Alzira, Zarzo va estar en el Mérida.

Ja en la UD Alzira, Zarzo ha disputat 1240 minuts, anotant 4 gols que han estat importants pel desenvolupament de la temporada, assegurant-se la màgia, qualitat i capacitació futbolística del de Benaguasil.

Enhorabona, Javi! A per totes!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *