Marcos Blasco continuarà jugant per a la UD

Marcos Blasco Devesa ha allargat el seu contracte amb la UD Alzira i serà blaugrana per al curs 2022-2023. El jugador alacantí ha combinat dos cessions al SIA Benigànim i al Torrent CF amb una temporada al primer equip blaugrana per consagrar-se com un jugador de present i futur.

Als seus 21 anys, el de Teulada-Moraira va recalar per primera vegada en la UD Alzira en la temporada 2018-2019 de la mà de Pau Quesada per enfortir a aquell Juvenil A d’història que va marcar un abans i un després al futbol base alzirista. Eixe any, Blasco fou elemental, ja que va disputar més de 2000 minuts, trobant-se amb sensacions molt positives, que li valgueren per ser part del primer equip i marxar cedit al SIA Benigànim en el seu primer any amateur.

En el conjunt ‘ganxut’ va fer una temporada fantàstica, acumulant més de 2000 minuts en 3a i essent una peça fonamental amb el Benigànim. Després d’adaptar-se a la categoria fou part de l’Alzira que va aconseguir l’ascens a 2a RFEF, Blasco va anar creixent paulatinament i va ser un home imporrtant en el play-off d’ascens, que va concloure amb èxit el 9 de maig a Elda; així doncs, es va guanyar el bitllet per ser part de l’equip en categoria interautonòmica, no obstant això, a inici de temporada, Blasco va decidir buscar destí a 3a RFEF per acabar d’assentar el seu notable creixement.

El passat curs el va començar cedit al SIA Benigànim on es va convertir en peça clau de manera molt ràpida i va acumular 17 partits fins que a nadal va decidir enrolar-se en l’ambiciós Torrent CF, on també es va fer amb rapidesa amb un lloc a l’onze, arribant a jugar el seu segon play-off consecutiu i anotant 3 gols, una xifra destacada per a un migcampista.

Ara, quatre temporades després de la seua primera campanya a Alzira, Marcos Blasco és un jugador més madur i amb una evident progressió, que es demostra amb minuts i l’experiència, ja que ha disputat als seus 21 anys 2 play-off d’ascens.

Fotografia d’Adrián Castelló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *