Pau Linares s’incorpora a la UD Alzira

El preparador físic Pau Linares s’enrola a la UD Alzira en les funcions de preparador físic del Juvenil A, de Divisió d’Honor i com a ajudant en la primera plantilla.

Linares és natal de Beneixida i ha passat com a preparador físic per l’Elx CF, el futbol base del Carcaixent, així com el primer equip, pel Borriol en 3a RFEF com a segon entrenador i preparador físic, i per equips amb projectes ambiciosos de Regional Preferent com ara l’Onda i el Jávea. Després d’això va passar per la SIA Academy, on ha dirigit equips al futbol base i ha estat en dos temporades l’encarregat de la parcel·la física del SIA Benigànim de la 3a RFEF.

Acadèmicament, Linares posseeix el títol de CAFD i ha realitzat diversos màsters: un d’ells relacionat amb la docència, altre amb la INEF de Barcelona aplicat a l’alt rendiment en esports d’equip, i per últim un màster de futbol amb Be Magistral. Pau té el nivell III d’entrenador i ha treballat com a docent tècnic del grau mitjà a l’ANEFF.

L’Alzira es congratula d’incorporar a professionals com Pau i desitja que la relació laboral d’ambdós parts siga satisfactòria i plena d’èxits.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *