Recuperem un punt a Terrassa (2-2)

Punt d’or per a la UD Alzira que li permet seguir fora del descens i el manté invicte per sisena setmana consecutiva.
Primera vegada en tota la temporada Marc Garcia va alinear el mateix onze que la setmana anterior va batre la Nucia. Tot i això, la fórmula no va tindre el mateix efecte. Els terrassistes van ser superiors durant el primer tram de la primera meitat. Ja als tres minuts Vicent Dolz va traure de punys un xut de Pau Salvans i tres després van gaudir d’un altre xut des de la frontal. Finalment al 13, el domini es va culminar amb l’1-0 quan Piera va deixar enrere la pilota perquè Lucas Viñas marcara el seu primer gol de la temporada. Dolz va posar una mà dura per rebutjar el perillós xut de Jofre al 18. Els valencians van començar a refer-se i Joaquín va vore com el seu tir amb la puntera va marxar fora per poc. A la mitja hora va ser Dylan qui ho va intentar.
Al descans, Marc Garcia va canviar els seus atacants donant entrada a Pana i Palacín i va seguir la millora alzirista. No obstant, el penal transformat per Gil engegava amb els intents riberencs. Tot i així, quan semblava que els de Marc ja no es podrien refer, va començar la mutació visitant. A un primer rebuig de Marcos Pérez el va seguir una excel·lent passada d’Abraham a Palacín que va resoldre amb el 2-1. Només quatre minuts després, el rebuig del defensor al tir de Palacín va ser recollit per Panadero, que va acabar amb la seua sequera golejadora. Després dels quatre gols aconseguits a la pretemporada encara no havia marcat en partit oficial. L’eixida de Màngel va donar aire a la banda dreta alzirenya. Va substituir Dylan que va haver de retirar-se per un esquinç. Primer va xutar l’ex del Vila-real i després va picar de cap Alfaro. Palacín va poder culminar la remuntada a quatre per complir-se el temps reglamentari però va disparar massa centrat perquè rebutjara Marcos.
El marcador ja no es va moure. L’Alzira tornarà a tindre desplaçament, a l’Antonio Puchades de Paterna per jugar contra el Mestalla a les 18 h.

Terrassa 2: Marcos Pérez; Neeskens, Jaouad, Lucas Viñas, Adrià Lledó (Jordi Cano, 77’), Morales, Jofre (Baba, 77’), Palacios, Pau Salvans (Dani Cervera, 65’), Gil i Piera (Pol Sánchez, 77’)

Alzira 2: Dolz; Abraham, Robert Costa, Solbes (Crespo, 68’), Nacho Vila; Alfaro, Lado; Dylan (Mángel, 63’), Joaquín (Laurel, 87’), Tòfol (Palacín, 46’) i Busquets (Pana, 46’)

Gols: 1-0 m. 13 Lucas, 2-0 m. 62 Gil (p.), 2-1 m. 68 Palacín, 2-2 m. 72 Pana

Àrbitre: Thierry Gabriel Torres Rodríguez (col. balear). Va amonestar el local Adri Lledó (41′) i els visitants Solbes (33′), Lado (36′), Joaquín (41′) i Crespo (94′).