Un altre empat amb mal regust: Alzira 2, Espanyol B 2

Repartiment de punts que beneficia més l’Espanyol que l’Alzira ja que els periquitos van jugar una part amb deu i els riberencs es queden a un punt de play-out. L’Espanyol B es va avançar als set minuts quan Gastón Valles va aprofitar el rebuig frontal curt d’Álvaro Cortés per marcar en el seu debut com a blanc-i-blau. L’Alzira era l’equip que portava el pes del joc i amb una pilota filtrada a l’esquena de la defensa Palacín va enviar el primer xut blaugrana al lateral de la xarxa. Amb un lliure directe a la frontal de l’àrea, Roca va forçar l’estirada d’Álvaro Cortés. Al quart d’hora, un enderrocament a Mángel va ser castigat amb penal que va transformar Lado. L’Espanyol B aguantava l’Alzira amb la defensa avançada quasi al cercle central i obligava a jugar el conjunt valencià en una franja de vint metres. La insistència alzirista va tindre el seu premi quan en una doble internada de Màngel, l’ex del Vila-real va ficar una centrada perfecte que va rematar de cap Palacín. Els blanc-i-blaus arribaven en comptades ocasions i Kenneth, que s’ha perdut bona part de la primera volta per lesió, va marcar un golàs des de fora de l’àrea per l’escaire. Quan passaven tres minuts del 45, Sáiz Villares va assenyalar l’expulsió de Bauzà per una puntada de peu involuntària a un contrari que cap dels aficionats locals va entendre.

Per afrontar el segon acte, Marc Garcia va canviar Dylan per un dels reforços d’hivern, Gio Navarro per jugar amb dos davanters i amb un de menys, Manolo González va passar a Casadesús a la banda esquerra i Jurado de lateral dret. Als sis minuts Joaquín va picar de cap al costat del pal un perfecte servei de córner de Laurel. També Gio va tindre una altra cabotada, encara que més fluixa, de Gio. Els entrenadors van anar fent canvis, a l’Alzira Nacho Vila per Marcos al lateral esquerre i Koke per Laurel al davant, mentre que Manolo González va fer un triple canvi, Català, Roger Martínez i Nene per Álex Gorjón, Carvalho i Kenneth. L’Alzira es va bolcar al camp contrari ia deu per a la conclusió Gio va reclamar penal per una clara agafada. Al 86 Palacín va tindre el 3-2 en plantar-se davant Iker Venteo que va parar el xut creuat de l’alzireny.

Diumenge que ve, l’Alzira jugarà a Formentera a les 11.

Alzira 2: Álvaro Cortés; Abraham, Robert Costa, Solbes, Marcos Bravo (Nacho Vila, 55’); Lado, Mángel (Tòfol, 79’), Laurel (Koke, 60’), Joaquín, Dylan (Gio, 46’) i Palacín

Espanyol B 2: Iker Venteo; Casadesús, Álex Gorjón (Català, 60’), Alejandro Pérez, Gómez; Kenneth (Nené, 60’), Carvalho (Roger Martínez, 60’), Bauzà, Marc Jurado; Roca (Hinojo, 80’) i Gastón Valles (Rivares, 89’)

Gols: 0-1 m. 7 Gastón Valles, 1-1 m. 17 Lado (p.), 2-1 m. 29 Palacín, 2-2 m. 40 Kenneth

Àrbitre: Federico Sáiz Villares (col. balear) assistit per Jorge Martínez Caballero i Ángel López de l’Amo Franco. Va amonestar els locals Abraham (13′) i Robert Costa (71′). Va expulsar el visitant Bauzà per vermella directa al tres de l’afegit de la primera part.

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 700 espectadors.