Intercity 3, Alzira 0

Intercity 3: Dani Atanes; Salih Husic, Álvaro Pérez y José Manuel; Leonel Ferroni, Josiel, Miguel Marí (Borja Viguera, 87’), Juanma Ortiz (David Martínez, 87’); Cristian Herrera (Carmona, 71’), Benja (Enzo, 71’) i Pol Roigé (Villacañas, 64’)

Alzira 0: Paweł; Estacio, Kaiser, David López (Bono, 80’), Juanma; Sesé (Francis, 60’), Lado (Carlos Pérez, 67’), Selfa (Martín Lapeña, 60’), Chema (Beli, 67’), Marenyà i Coscia.

Gols: 1-0 m. 60 Álvaro Pérez, 2-0 m. 62 Benja, 3-0 m. 76 Enzo.

Àrbitre: Manuel Camacho Garrote (c. andalús). Amonestà els locals Pol Roigé i Husic i el visitant Juanma.

Estadi Antonio Solana.

La UD Alzira farà patir els seus aficionats en les cinc jornades que resten per acabar la lliga. Diumenge va tornar a perdre després d’una bona primera part contra el CF Intercity, però dos minuts fatídics que el van deixar sentenciat amb un 2-0 que quinze minuts després es va convertir en el 3-0 definitiu. Dani Ponz va optar per tercera setmana consecutiva amb Paweł a la porteria. L’absència obligada de Soler la va tornar a cobrir amb David López, amb Estacio, Kaiser i Juanma. A la medul·lar va retornar a la titularitat el suecà Selfa al costat de Lado. Sesé va jugar per la dreta i amb la tornada de Chema després de la jornada de sanció, este es va situar a la banda esquerra amb Coscia en punta.
Als cinc minuts, l’exblaugrana Cristian Herrera va enganxar una cabotada en el segon pal que quasi va sorprendre la defensa alzirista. Els blaugranes ho van intentar amb un xut llunyà de Marenyà que se’n va anar per poc al poc del quart d’hora. Els locals van exercir la condició de favorits i en ple equador, Paweł va reduir espais i va rebutjar amb el cos una internada de Pol Roigé. El conseqüent córner va ser rematat de cap desviat per Miguel Marí. El conjunt de Dani Ponz va començar a espolsar-se el domini i a buscar el marc del debutant Dani Atanes. A la mitja hora, Coscia va intentar sorprendre des de 30 metres. En el següent atac, Sesé no va arribar per poc a una centrada al segon pal. Lado també ho va intentar de lluny. A punt de finalitzar el temps reglamentari, en una contra, Juanma va rematar a les mans de Paweł.

En la segona part, l’Intercity va posar una marxa més. Als deu minuts, Pol Roigé va provocar una estirada fantàstica del meta polonés de l’Alzira. Tres després, el central Álvaro Pérez va rematar de cap un magnífic centre de Juanma Ortiz que Paweł no va atrapar. Martín Lapeña i Francis van entrar per Selfa i Sesé. Si el mal no va ser suficient, dos minuts després del gol, quan l’Alzira treia la pilota, Marenyà no la va controlar, li la va furtar Josiel, que va acabar cedint Benja perquè creuara el 2-0 que sentenciava el partit. Ponz va fer dos canvis més: Carlos Pérez i Beli per Lado i Chema. A quinze per a la conclusió, Villacañas va filtrar una passada a l’esquena de la defensa perquè Enzo Cabrera aconseguira el 3-0 definitiu. En les acaballes, Bono va tornar a jugar després de dues setmanes lesionat en substitució de David López. Poca cosa més va donar de si la trobada.
A cinc jornades per al final, la UD Alzira conserva el 7m lloc però té el descens a un punt menys que a la setmana passada, a cinc, i veu acostar-se el Recreativo Granada i el Melilla a dos punts, distància a la que seguix el Poli El Ejido, que va perdre contra el Mancha Real. L’equip de Jaén també es posa a tres i l’At. Llevant (primer equip que se salva), Águilas (zona de play-out), Socuéllamos i Pulpileño (en descens directe) a cinc.
El pròxim partit es disputarà el Dissabte de Glòria a les 18 h. al Luis Suñer Picó contra el Mar Menor, que esta setmana ha estat golejat per 4-0 pel penúltim, el Calvo Sotelo de Puertollano. Curiosament, si guanyara l’Alzira i punxara també l’Eldenc, els alziristes es posarien a només tres punts del play-off d’ascens.