Solscabell i la UD caminen junts

La cadena de productes de perruqueria, estètica, manicura i depilació, Solscabell i la UD Alzira han estranyat llaços recentment en un acord que uneix a les dues parts i que obri una nova etapa en les dues parts, posat que anys anteriors Solscabell ja va patrocinar als equips femenins de la UD Alzira.

Solscabell, d’origen alzireny compta amb dotze tendes repartides per tot arreu de la Comunitat Valenciana, a grans nuclis de població com València, Ontinyent, Torrent, Gandía, Alzira o Castelló de la Plana entre altres. En totes les tendes i en la venda online, Solscabell treballa amb les primeres marques del mercat en tal de cobrir les necessitats del client.

L’acord no és nou per a cap de les parts posat que en anys anteriors la UD i Solscabell ja varen estar en consonància amb un acord de patrocini, ara, amb la nova entrada, Solscabell estarà a la samarreta dels equips femenins de l’estructura blaugrana, estarà present al Camp d’Esports Venècia i al Luis Suñer Picó a més de l’impacte digital del club a totes les xarxes i al web: udalzira.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *