Dídac Cayo continuarà a la UD la temporada pròxima

La UD Alzira i Dídac Cayo han acordat la renovació de l’alzireny, que la propera campanya serà part de la primera plantilla blaugrana després del bon rendiment mostrat en etapa juvenil i de superar, desitgem amb èxit una lesió que l’ha privat de competir pràcticament quasi tota la temporada.

Dídac, natal d’Alzira, es va formar en la UD a l’inici de la seua etapa futbolística i va passar a les files del Levante UD, per tornar posteriorment a la UD i marxar a l’Alboraya, des d’on va passar al Valencia CF; des del conjunt blanc-i-negre va retornar al Levante UD, i, al cap i a la fi, a etapa juvenil va recalar de nou a la UD, iniciant-se en el Juvenil B però essent peça important al Juvenil A en la temporada marcada per la parada de la competició a causa de la COVID-19.

Dídac ha estat peça clau en els seus tres anys de juvenil, on ha disputat 35 partits una temporada sencera i els escassos partits que va disputar en la 2019-2020 i en la present campanya.

Futbolísticament, Dídac es desenvolupa en el centre de la saga o en el lateral dret, sent un jugador molt complet, amb bona capacitat per a executar les accions a baló parat i centrar a l’àrea, a més de ser un jugador molt disciplinat dins de l’herba.

Actualment, l’alzireny està recuperant-se d’una lesió de lligament creuat i de menisc que va patir a principi de la temporada, entrant ja en l’última fase; ja s’exercita amb els seus companys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *