Alzira 2, Recreativo Granada 2

 

Alzira 2: Paweł; Estacio, Kaiser, David López, Juanma (Francis, 68’); Sesé, Lado, Marenyà (Tomás Inglés (86’), Zarzo (Beli, 57’), Carlos Pérez i Coscia

Recreativo Granada 2: Rafa; Raúl, Pepe, Barcia, Sepúlveda (Eu, 60’), Brau; Youness, Echu (Taseembedo, 79’), Martín Solar, Da Costa (Camarda, 88’) i Souleyman (Gutiérrez, 60’)

Gols: 1-0 m. 1 Coscia, 1-1 m. 17 Barcia (p), 1-2 m. 27 Da Costa, 2-2 m. 73 Sesé

Àrbitre: Salvador Morros Monge (c. català), assistit per Espadas Navarro i Serrat Susi. Va amonestar els locals Estacio (30′) i Zarzo (40′) i els visitants Barcia (14′) i Brau (82′). Expulsat el delegat granadí el 75.

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 600 espectadors.

Duel d’equips necessitats als quals de poc els va servir el punt. La UD Alzira buscava una victòria que li permetera poder somiar tornar a aspirar a jugar el play-off d’ascens i pràcticament diu adéu. El Recreativo Granada venia de quatre derrotes consecutives i veia el descens directe a dos punts. Ara el té a un.
El filial nassarita visitava per primera vegada el Luis Suñer Picó. El seu primer equip ja ho va fer el 1987 amb victòria per 2-3. Posteriorment el 2009 va jugar el desaparegut Granada 74 en Copa del Rei. L’absència en el primer equip per sanció del carcaixentí Aarón Escandell provocà la baixa en el filial del meta Cheick, qui va ser substituït a Alzira pel juvenil Rafa. L’altra meta de la Divisió d’Honor, Alberto, ocupava la banqueta.
L’Alzira va tornar a protagonitzar un altre inici fulgurant. Si fa una setmana marcava als 20 segons, en esta ocasió ho va fer als 77. L’argentí Agus Coscia va rebre una pilota llarga, Rafa topetà amb el seu company. El de Rosario, que està on fire, va pessigar la pilota i va batre la meta dels blanc-i-rojos, en este cas, completament de blanc. Els blaugranes van continuar dominant al primer tram però ja sense aguaitar el marc de Rafa. Davant d’esta circumstància, els de Milla van començar a eixir del seu camp. Al quart d’hora Echu va protagonitzar el primer tir andalús, que va anar a les mans de Paweł. A més, van passar a pressionar l’eixida de pilota alzirista. En un baló sense aparent perill, l’alzirista Marenyà va fer caure Martín Solar i el treneta no va dubtar a assenyalar la pena màxima. El capità, Barcia, va transformar enganyant Paweł. En ple estat d’ànim d’eufòria dels andalusos, minuts després, el lateral dret Raúl es va atrevir amb un xut llunyà que va anar a les mans del porter. En l’equador del primer acte, la banda esquerra blaugrana va ser protagonista amb una bella combinació de Zarzo i Juanma, el qual, amb la cama roïna, va enviar amb la dreta al pal. Quan el partit s’acostava a la mitja hora Da Costa va protagonitzar una internada per banda dreta, arribant a línia de fons. El seu intent de passada a Souleyman, va ser tallat per Kaiser, però en lloc d’un rebuig es va convertir en una perfecta assistència a Da Costa per marcar la remuntada. En els últims cinc minuts, Coscia, sense angle, va intentar sorprendre Rafa sense aconseguir-ho i Youness també ho va pretendre amb una vaselina des de la banda que va eixir per damunt del travesser.
Després del pas per vestidors, no hi va haver canvis. Després d’un primer quart d’hora apàtic, l’Alzira es va confirmar com l’equip que buscava més el marc contrari i va ser especialment amb l’entrada de Beli per Zarzo a base de córners. El de San Fernando els treia molt tancats amb onze i dotze jugadors dels dos equips dins de l’àrea menuda i amb el sol pegant a la cara del meta nassarita. Un remat de Kaiser el va rebutjar un defensa a córner. Així van seguir fins a 13 córners en el total del partit, la majoria en la segona meitat. Francis va reforçar la banda esquerra davant la lesió de Juanma. Passats 25 minuts, Da Costa va vore anul·lat el seu gol per fora de joc. En el següent atac valencià, i com no, després de córners una pilota va eixir clar enrere perquè Sesé marcara l’empat definitiu de volea. A tres per al final, el mateix Sesé va tindre un u contra un, després d’assistència de l’acabat d’incorporar Tomás Inglés que Rafa va desbaratar.  Camarda va ser l’últim jugador granadí a entrar per Da Costa, a qui l’àrbitre va obligar a eixir per la línia de fons perquè no perdera temps. Als cinc d’afegit, no va passar res millor.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *