Toledo 1, Alzira 2

CD Toledo SAD 1 – UD Alzira 2

CD Toledo 1:  Olmedo, Gomis, Mario García, César Ortiz, Miguel García, Rodri, Rubén Moreno (Cedric 69′), Diego, Víctor (Arturo 69′), Valentín i Esparza (Cambil 84′)

UD Alzira 2:   Pawel, Estacio, Kaiser, Javi Soler, Juanma (Jordi Méndez 80′); Marenyà, Lado, Selfa (Carlos Pérez 63′), Zarzo (Abel 54′); Chema Moreno (Traver 80′) i Germán (Sesé 54′)

Gols:  0-1 m. 23 Marenyà, 0-2 m. 31 Zarzo, 1-2 m. 82 Cedric.

Árbitre: Amonesta amb amarilla els visitantes Estacio (67′), Pawel (73′) i Kaiser (86′).

Estadio El Salto del Caballo.

La UD Alzira va avançar la nit terrorífica de Halloween al CD Toledo en aconseguir la victòria a El Salto del Caballo per 1-2 i infringir la sèptima derrota de la temporada al conjunt castellà. Afortunadament no es va complir la dita d'»A entrenador nou, victòria segura» i, encara que el joc del Toledo va millorar, va tornar a caure perquè el conjunt riberenc puge a la 10a posició. Recuperat de la seua lesió, Juanma va tornar a la titularitat, juntament amb Pawel, Estacio, Kaiser i Javier Soler. Marenyà, Lado, Selfa i Zarzo van ocupar la zona ampla. Este per la dreta per deixar tot el carril esquerre a Juanma. Chema Moreno i Germán eren la dupla d’atac.

Tot i que els blanc-i-verds van gaudir de les primeres ocasions, l’Alzira va ser el que es va avançar amb un gol de Marenyà a centre del Chema Moreno al minut 23. Però no seria l’únic colp ja que huit minuts després Javi Zarzo va ratificar l’avís donat minuts abans . El de Benaguasil va encanonar una «folha seca» inabastable per a Olmedo. Lado fins i tot va estar a prop de marcar el tercer.

Els d’El Salto del Caballo no volien caure a l’última plaça on se n’anaven amb la sorprenent victòria del pròxim rival alzirista, el Marchamalo de Guadalajara contra el Mar Menor. Els de Javi Sánchez van reaccionar al segon acte. El seu golejador, Migue García, va tindre dues ocasions, la primera de les quals es va estavellar al pal al primer minut. El tècnic del Grau va començar a fer canvis. Sesé va eixir per Germán i Abel per Zarzo per reforçar el flanc esquerre. Per retindre la pilota i organitzar el joc, Carlos Pérez va entrar al 63 per Selfa. Un altre cuir al pal, en este cas d’Arturo al minut 70 feia prevore que podia arribar el primer gol local.

Abel va intentar tancar el matx encara que el seu xut no va portar molt de perill. A deu per al final, van entrar Jordi Méndez i Traver per Juanma i Chema Moreno. El recentment incorporat Cedric sí que va trobar el gol que els va fer albergar esperances d’aconseguir l’empat. Els últims minuts, inclosos sis interminables d’afegit, van ser ben treballats defensivament perquè el meta polonès no haguera de fer cap gran intervenció. Com un veterà, Sesé va intentar arrapar segons retenint pilotes al córner del camp contrari.

Estos tres punts seran d’or si es ratifiquen dissabte amb una altra victòria contra l’excolista, Marchamalo. El partit es jugarà a les 18h. per evitar coincidir amb el València, que juga el diumenge a les 16’15 h. contra l’Atlètic de Madrid.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *