L’Alzira complix 99 anys

La UD Alzira ha presentat els actes previstos per al Centenari de l’Alzira i ha recordat la història en este vídeo.

El conjunt blaugrana va presentar en el dia del seu 99 aniversari els projectes destinats a commemorar el segle de futbol federat en la capital de la Ribera Alta. En un acte que va reunir expresidents, aficionats, jugadors i exjugadors, entrenadors, aficionats i entitats relacionades amb l’entitat en general es va revelar que, per exemple, el València CF podria visitar el Suñer Picó la pròxima pretemporada per a disputar el trofeu del Centenari. El president de la FFCV, Salva Gomar va assegurar que es tractarà d’intentar que el Suñer Picó aculla en les pròximes dates un partit de la Selecció Espanyola absoluta Femenina.

A més, en les intervencions de les personalitats situades en la taula presidencial, el president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán, va entendre que «la UD Alzira es troba més viva que mai a les portes del Centenari». Al seu torn, Xavi Ferri, president de la Comissió del Centenari va assegurar que «el centenari serà un homenatge al futbol d’Alzira, que ha sigut ací en els moments d’alegria i els més foscos que ha patit la ciutat»

Des de l’Excm. Ajuntament d’Alzira, Diego Gómez, alcalde de la ciutat va oferir l’ajuda del Consistori «en un any que reuneix la capitalitat cultural». Fernando Pascual, l’edil d’esports va asseverar que «ser de l’Alzira és un orgull i un sentiment».

La Comitiva del Centenari està composta per una directiva d’honor formada principalment per expresidents i que segueix el següent ordre:

President: Diego Gómez

Vicepresident: Fernando Pascual

Membres d’honor: Juan Antonio Sanjuán, Alfredo Suñer, Agustín March, José Martínez, Alberto Campos, Pepe Furió, Sebastián Fontana, Pepe Bartolomé, Pepe Bosch i Javier Pérez.

Al seu torn, la comissió executiva està conformada per aficionats i apassionats del conjunt blaugrana:

President: Xavier Ferri

Vicepresident: Aureliano Lairón

Vocals: Pepe Casado, José Ramón Mazo, Juan Pellicer, Antonio Gómez, José López, Ernesto Colomer, Ricardo Juan, Inés Cándido, Isabel Carreres, Rafa Asensio, Laura Gomar, Fernando Barberà, Vicent Dolz, David Chordà, Paco Clari, Juanjo Nadal, Rubén Pastor, José Camarena, Alberto Gomar i Vicent Cucarella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *