Alzira 1, Marchamalo 0

UD Alzira 1 – CD Marchamalo 0

Alzira 1: Pawel; Estacio, Kaiser, Soler, Juanma; Lado (Beli, 60′), Selfa(Roan, 79′), Marenyà, Zarzo (Abel, 60′); Traver (Carlos Pérez, 79′) i Chema (Germán, 91′)

Marchamalo 0: Jonathan; Carlos Fernández, Ortiz, Illana (Migallón, 79′), Mayordomo (Carpintero, 46′); Iván Leán (Mani, 60′), Gómez, Christian Molina, Prada (Alvarito, 60′); Josemi Cerro i Alcalde

Gol: 1-0 m. 55 Chema Moreno

Árbitre: Juan Antonio Manrique Antequera, assistit per Luján Foches i Fernández Moral. Amonestà els locals Kaiser (39′) i Germán (93′) i el visitant Mayordomo (27′). Expulsà l’alzirista Juanma (69′) amb roja directa.

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 600 espectadores. S’aguardà un minuto de silencio per l’exporter alzireny Enrique López.

La UD Alzira va celebrar amb una victòria el seu 99é aniversari, el 48 del Luis Suñer Picó i el partit de rècord de Dani Ponz, que amb 234 supera l’històric Pepe Cerveró i està a només deu partits de ser l’entrenador amb més encontres dirigits a la UD. El conjunt blaugrana va aconseguir la segona victòria consecutiva i va completar la quarta jornada invicte.

Els dos equips venien de véncer la setmana passada. En el cas de l’Alzira, la segona de la temporada amb triomf sobre el Toledo, mentre que el Marchamalo va aconseguir el seu primer triomf de la temporada, 2-0 sobre el Mar Menor.

El Marchamalo, acompanyat per alguns aficionats i representants municipals encapçalats per l’alcalde, arribava amb la vitola d’equip defensiu per eixir a la contra i va buscar la pilota per organitzar el seu joc. Durant els primers vint minuts va ser qui va portar el pes del matx. Als huit minuts Christian Molina ho va intentar des d’uns 25 metres sense trobar pals. Deu després seria Gómez qui també ho va intentar però amb molta pitjor punteria. A l’equador del primer acte, l’Alzira va començar a tocar pilota amb més assiduïtat. Després d’una bona combinació, Lado va disparar des de la frontal al costat del pal. A deu per al descans, Traver en va tindre una altra que també se’n va anar al lateral de la porteria.

Els marxamalers van començar a conformar-se amb el possible punt i el seu porter Jony ja va anar perdent temps. Chema Moreno va perdre una bona oportunitat a la contra quan se n’havia anat dels seus marcadors però no va fallar un minut després en rematar una perfecta i temperada centrada d’Estacio. L’ex del Badalona va canviar la direcció de la pilota, sense que Jony poguera fer res. L’alegria va poder quedar-se en res minuts després quan Alcalde va picar de cap un centre que va creuar en excés. Dani Ponz va voler donar més profunditat a la banda esquerra traient Abel per Zarzo mentre que Lado va deixar el seu lloc a Beli i Traver va passar a la banda dreta. A vint per a la conclusió, el col·legiat Manrique Antequera va considerar que l’entrada de Juanma a Carlos Fernández va ser mereixedora de roja directa. El conjunt de Guadalajara va confirmar el seu perill amb centres laterals que a deu per al final Alcalde de nou va picar de cap fora. Les darreres variacions van ser la retirada de Traver i Selfa per Carlos Pérez i Roan per intentar assegurar el control de pilota i la defensa. L’assetjament gallard era total i Mani va tornar a posar els pels de punta als aficionats blaugranes. L’Alzira va poder posar la «puntilla» al matx amb un gran moviment de Chema Moreno que es va quedar sol, va cedir a Beli però Jony va guanyar el mà a mà. Els marxamalers no van cedir en l’afany d’empatar i Rafa Ortiz va tornar a tindre l’oportunitat marrada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *