Recreativo Granada 0, Alzira 1

 

Recreativo Granada 0: Ángel, Raúl, Barcia, Pepe, Martín Solar, Cristian, Echu, Adri Butzke (Dani Plomer, 66′), Thérésin (Youness, 66′), Brau i Raúl Martínez (Bryan Zaragoza, 57′)

Alzira 1: Pawel; Estacio, Kaiser, Soler, Abel (Jordi, 91′); Carlos Pérez (Jordi, 75′), Lado (Roan, 91′), Selfa (Germán, 75′), Marenyà; Traver (Beli, 70′) i Chema

Gol: 0-1 m. 63 Traver

Àrbitre: Alejandro Patiño Álvarez (C. madrileño). Amonestà els locals Raúl Martínez (53′) i Youness (71′) i els visitants Selfa (61′), Jordi (90′) i Pawel (85′).

Ciutat esportiva del Granada CF.

La UD Alzira va aconseguir la tercera victòria consecutiva a costa d’un Recreativo Granada que no perdia des de fa quasi dos mesos. Els blaugranes ja sumen cinc jornades invictes i s’enfilen a la zona mitjana alta de la classificació.

El partit va començar amb clar domini dels andalusos que portaven el pes del matx i van obligar el meta polonés Paweł a lluir-se. Brau va fer una gran centrada des de l’esquerra que Cristian Gutiérrez va rematar de cap però la pilota es va passejar per l’àrea rival. Al cap de la mitja hora van ser Echu i Thérésin els que van provocar l’estirada de Paweł.

El conjunt blaugrana va reaccionar i va començar a xafar més el camp contrari. Carlos Pérez, que va realitzar el seu millor partit com alzirista, va disparar des de fora de l’àrea i esta vegada va ser Ángel –que va debutar als 19 anys i ja va ser convocat a la jornada inaugural amb el primer equip– el que va haver d’estirar-se al màxim. Minuts després seria Kaiser el que va rematar, encara que alt, després d’un servei de falta d’Estacio. Brau va continuar fent de les seues per banda esquerra i a minuts per al descans va posar una centrada al segon pal que Raúl va rematar de volea i Paweł va tornar a treure-la a baix.

La segona part va tindre dos colors, els blaugranes. Ja als dos minuts Traver va posar una cabotada amb perill. També de cap la va tindre Chema Moreno al cinc, a centre d’Abel, que la defensa va traure a la línia. L’algemesinenc estava on fire i va ser objecte de penal que el col·legiat no va considerar com a tal. Arribat el minut 18, Álvaro Traver va traure la màgia que se li sabia tenia aguardada i amb un xut inapel·lable des de la frontal, va fer inútil l’estirada d’Ángel. Dani Ponz va substituir Traver per Beli i poc després Carlos Pérez i Selfa per Jordi i Germán. Amb una acció de pissarra, Abel va fer un xut amb l’esquerra des de la frontal que va estar a prop de ser el segon gol. Els granadins van lluitar fins al final i a dos per al noranta van obligar a una nova parada de Paweł. Els nervis van seguir a flor de pell amb els huit minuts que va acabar perllongant el col·legiat malgrat que n’havia indicat cinc en principi.

Diumenge que ve l’Alzira rebrà a les 17 h. al camp d’esports Venècia a causa de la ressembra del Luis Suñer Picó al líder, l’Intercity.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *