Acord amb Metálicas Julio García

Metálicas Julio García i la UD Alzira han subscrit un acord amb la condició de sumar forces. L’empresa del sector de la senyalística, que se situa en Manuel, a escassos 10 quilòmetres de la capital de la Ribera Alta compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector del metall, sent una referència en el seu acompliment. Des de 2004 va obrir una nova etapa, endinsant-se en el món de la senyalística i situant la seua nova seu en Manuel, ja que amb anterioritat se situava en la veïna localitat de Genovés.

L’acord, segons va entendre Ángel Ortega, director comercial de Metálicas Julio García «és beneficiós atés que la UD Alzira és una marca visible més enllà de la Comunitat». A més, el representant de Metálicas Julio García va valorar positivament els valors d’esforç, sacrifici i treball que s’ensenyen en el #ADNVenecia alzirista.

El club es mostra satisfet de continuar conjuminant forces amb empreses liders en el seu sector de localitats veïnes a Alzira i desitja que es prolongue la relació durant molts anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *