Prèvia: Alzira-Intercity

La UD Alzira jugarà hui el segon partit de la seua història al camp d’esports Venècia en categoria interautonòmica i el primer sobre gespa artificial. Aquesta tarda saltarà al gairebé centenari feu cedit pel Pare Castells a les 17 h. per rebre el nou líder, el milionari Intercity d’Alacant. L’únic antecedent va ser el 29 d’octubre del 1989 contra l’AEC Manlleu que va acabar amb empat a un, si bé aquell es va jugar sobre gespa natural.

Els alziristes intentaran donar la campanada contra el conjunt alacantí que va començar la temporada amb dos empats i dues derrotes que van fer perillar la continuïtat del tècnic argentí Gustavo Siviero. A la quarta jornada, contra el Melilla va canviar de l’1-4-4-2 a un 1-5-2-3 que ha resultat clau perquè des de llavors hagi guanyat sis partits i empatat només un, que l’ha portat de l’antepenúltima a la primera plaça. Amb la pólvora de què disposen a la davantera, van decidir reforçar la defensa. En els últims cinc partits han marcat 13 gols i només n’han encaixat tres a Granada. Els bons resultats de l’Intercity han portat les seves accions a millorar la cotització al parquet madrileny dels 1’20 € inicials fins als 2’10 €, si bé ara s’han estabilitzat sobre 1’50. Tot i que a la web especialitzada en dret esportiu www.iusport.com posen en dubte la capacitat del club per generar beneficis amb la tercera ampliació de capital en sis mesos, ja que l’auditoria registrava un dèficit de 2’3 milions d’euros l’any passat i un milió més de l’anterior, sembla que hi ha tranquil·litat a l’entorn del club. Aquest no fa més que créixer. El pressupost de l’actual plantilla ronda entre els 1’5 i els 2 milions d’euros, van crear la secció de futbol sala amb el Crevillent on l’ex de l’Atlètic de Madrid i accionista del club, Juanfran, té fitxa. Van saldar el deute de 128.000 € del CFI Alacant que el proper any passarà a ser la seva filial i han adquirit els drets del Lucentum de bàsquet tant a LEB Or com a lliga ACB per quan pugin on cal un aval de 5 milions d’euros. Per si no n’hi hagués prou, compten amb els 2’4 milions que costarà la ciutat esportiva una vegada que tinguin els terrenys i els 5 milions que es destinarien a un nou estadi amb capacitat per a 4.500 espectadors, amb possibilitat d’ampliar-se en cas de pujar a les dues màximes categories del futbol espanyol.

El compromís dels jugadors ha anat in crescendo i històrics com Benja, ex de l’Hèrcules o Carmona, provinent directament de l’Sporting de Gijón de 2a divisió no són titulars habituals. El veterà porter de 40 anys, Manu Herrera és el meta titular, flanquejat per dues bales per banda com Binu i Ferroni. Jugadors de 3a com José García i Miguel Marí van demanant pas i compta amb jugadors petits però perillosos com els davanters Enzo i l’exalzirista Cristian. A l’Alzira, Dani Ponz podria donar minuts al davanter Marc Nierga, recuperat de la lesió que l’ha mantingut setmanes al dic sec i només seguiria sent baixa Martín Lapeña, que està a l’espera de la ressonància que li suposi l’alta definitiva.

El partit tindrà una entrada única de 15€ si bé els abonats podran treure dues entrades per 5€ cadascuna. El col·legiat serà el murcià Alejandro Ojaos Valera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *