Alzira 0, Intercity 0

Alzira 0: Pawel; Estacio, Kaiser, Soler, Juanma (Jordi, 81′); Sesé (Zarzo, 63′), Marenyà, Selfa (Carlos Pérez, 74′), Abel (Beli, 81′); Traver (Germán, 63′) i Chema

Intercity 0: Manu Herrera; Binu (Aleix, 92′), Rofino, Kecojevic, Álvaro, Ferroni; Josiel (Víctor Poveda, 75′), Jose García; Cristian (Miguel Martí, 46′), Enzo (Benja, 75′) i Pol Roigé (Viguera, 90′)

Àrbitre: Alejandro Ojaos Valera (comité murciano), asistido por Puche Ponte i García Acosta. Amonestà al local Soler (37′) i als visitantes Ferroni (14′), Jose García (18′) i Rofino (28′).

Camp d’esports Venècia, davant uns 900 espectadors

Taules en el primer partit que la UD Alzira ha jugat en la seua història en gespa artificial com a local en categoria interautonòmica. Els pupils de Dani Ponz van quedar descontents per no haver rematat el líder després de dominar-lo durant 95 minuts.

El partit va començar amb un Alzira acaparant la possessió i obligant l’Intercity a defensar-se al seu propi camp. Ja al primer minut Chema va intentar un xut llunyà que va atrapar sense problemes Manu Herrera. Al cinc de nou Chema ho va tornar a intentar per als blaugranes però li va eixir desviat. Molt més clara va ser la següent, un minut després, quan l’ex del Badalona se’n va anar dels seus defensors, però no va encertar a executar el mà a mà. L’Intercity es va despertar i va començar a trepitjar camp alzirista però sense posar en problemes la porteria de Pawel. Al cap de la mitja hora va arribar la següent ocasió i va tornar a ser blaugrana. El tir de Marenyà des de 20 metres va ser massa fluix. Les ocasions riberenques només tenien un nom, Chema Moreno. A deu per al descans, va fer un xut ras que va traure Manu Herrera amb el peu però la jugada estava anul·lada per fora de joc.

Al descans, Gustavo Siviero va retirar Cristian i va donar entrada a Miguel Marí per reforçar el centre del camp amb un 1-5-4-1. Quan encara no havia passat un minut, en un atac alzireny per l’esquerra, el rebuig va eixir rebotat cap a la dreta, on Sesé estava dins de l’àrea però el xut del de Quart de Poblet se’n va anar al lateral de la xarxa. 47 minuts va tardar Intercity per tindre la primera ocasió clara amb una pilota a l’àrea el tir d’Enzo va ser rebutjat a córner. Amb una defensa de cinc era difícil sorprendre l’Intercity en estàtic, així que Juanma es va animar a una cavalcada sorprenent des del darrere. Al final, un tir ras va anar a les mans d’Herrera. L’equip alzirista, amb sis vegades menys pressupost que l’Intercity, va continuar intentant-ho arrancant els aplaudiments dels seus aficionats com als 12 minuts, quan va agafar una bona combinació i Abel des de la frontal va xutar alt. Dani Ponz volia donar-li a l’equip més punx en atac i va donar entrada al davanter Germán i l’extrem Zarzo per Traver i Sesé. Corria el minut 25 quan Zarzo va enganxar un xut amb la dreta que va obligar Herrera a estirar-se per desviar a córner. Ponz va tornar a posar una mica més de salsa al seu onze amb un mitjà ofensiu com Carlos Pérez pel defensiu Selfa. La insistència de Binu va tindre el premi amb la millor ocasió alacantina de la segona part, un xut de Miguel Marí però que no va trobar pals. Sí que va prosseguir l’empenta alzirista amb un xut de Beli alt i un cabotada fora a l’eixida d’una falta lateral. L’atreviment era tan gran que Carlos Pérez va voler aconseguir el gol de la jornada des del seu camp en vore Herrera avançat. Després dels últims canvis, el partit va morir amb l’empat inicial.

L’Alzira jugarà diumenge que ve a les 12 al camp del Mar Menor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *