Prèvia Mar Menor-Alzira

Pitín és un altre dels estadis que la UD Alzira visita per primer cop aquesta temporada. Avui a les 12 h. s’enfrontarà al Mar Menor FC, un altre dels clubs que malauradament va perdre la seva història en haver de refundar-se el 2007 afligit d’un enorme deute. El nom de l’estadi es deu al sobrenom que tenia la filla de l’amo que va cedir l’estadi a l’AD. Mar Menor.
No serà la primera vegada que s’enfrontin els dos equips ja que aquest estiu es van veure les cares a Venècia en pretemporada. Els blaugranes van vèncer per un clar 4-0. Com l’any passat, quan l’Alzira va perdre 3-0 contra l’Intercity a Copa Federació, aquesta derrota va fer reflexionar els san-javierencs per reestructurar l’equip. Tot i això, l’inici de lliga no va ser bo amb dues derrotes i un empat. El van seguir quatre victòries i un empat que el van fer pujar a la cinquena plaça. Tot i això, després va perdre contra Marchamalo, Recreativo Granada i Intercity i la jornada passada va guanyar el Calvo Sotelo Puertollano, cosa que el situa en l’11a posició, amb 17 punts, a un de sol de l’Alzira. Curiós que amb tot tan atapeït, cosa que seria una temporada regular, en realitat deixa els murcians a només dos punts del play-off. “Si alguna cosa és segura és que és molt fiable a casa, on només va perdre contra el filial granadí amb un penal discutible”, va indicar Dani Ponz.
El terreny de joc és més estret que Venècia i té una gespa que es pretenia canviar a principi de temporada. Es va plantejar a Federació jugar tres partits de local com a visitant i per tant disputar sis lluny de Pitín que no es va acceptar. Tampoc es va acabar jugant al Pinatar Arena i la gespa és a les últimes. “Caldrà estar pendent de les accions a pilota parada o les segones jugades”, va comentar el tècnic alzirista. El seu entrenador és el jove de 33 anys Javi Moros que compleix la seva segona temporada al “Marme” després d’anys al planter del Reial Múrcia, de la qual es va emportar Silvente o Morros. Utilitza un onze força estable però tindrà les baixes dels lesionats Parada i Sergio León així com Ayala, expulsat la setmana passada. Destaca el seu màxim golejador, Uris, amb sis dels onze gols murcians.
La UD Alzira continua entrenant fora de la seva ciutat. Dimecres ho va fer a Benimodo i des de dijous a Albalat, que s’ha convertit a la seva segona casa. Ponz seguirà sense comptar amb Nierga que continuarà posant-se a to. Tampoc hi haurà Martín Lapeña de qui se n’espera la reaparició la setmana que ve contra el Calvo Sotelo. Costat estarà al dic sec almenys deu dies per un microtrencament de fibres mentre que Javier Soler és seriosa dubte. Té una desorganització de fibres, que és el pas previ al microtrencament. El més normal és que se’l reservi, com a mínim, per al partit de Copa contra el Fuenlabrada. El club ja té entrades a la venda a través de www.udalzira.com i el bar de Venècia per facilitar-ne l’accés ja que els abonats han de pagar -10 o 5 € a Tribuna o General- pels 15 o 10 dels no abonats. L’àrbitre serà el castellà-manxec Javier García Rubio.
Interès per Estacio
Tal com recollia dimecres Super Esport, el València podria recuperar Estacio al mercat hibernal. El lateral ha estat titular en els deu partits que ha jugat dels que n’ha completat nou i s’ha vist amb bons ulls tornar a comptar amb ell per aconseguir l’ascens del Mestalla a Segona RFEF. Marc Ferris estarà lesionat fins al gener i el jugador que li va tancar el pas la temporada passada a 2a B, Joseda, pot sortir cedit.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *