Mar Menor 1, Alzira 0

 

Mar Menor 1: Facu; Morros, Javi Ramírez, Abel, Loren, Fran Moreno, Cifu, Molinero, Peque (Nacho Pérez, 84′), Titi (Rafa Páez, 70′) i Ubis (Silvente, 81′)

Alzira 0: Pawel; Estacio, Kaiser (Jordi Méndez, 46′), Roan, Juanma (Cortijo, 76′); Beli, Selfa (Traver, 72′), Marenyà, Abel (Zarzo, 76′); Chema (Carlos Pérez, 72′) i Germán

Gol: 1-0 m. 67 Ubis

Àrbitre: Javier García Rubio (Castella-La Manxa). Amonestà els locals Ubis (28′) i Titi (57′) i els visitants Estacio (45′), Beli (55′), Selfa (66′) i Abel (76′).

Estadi Pitín.

La segona victòria consecutiva del Mar Menor va suposar a l’equip de San Javier trencar la ratxa de sis partits invicte de la UD Alzira. La desgastat gespa artificial de Pitín va albergar el seu últim partit abans de ser substituït i no va permetre fer un joc massa lluït als dos equips. Només una badada defensiva dels valencians va permetre als murcians endur-se els tres punts.

La UD Alzira va sortir disposada a aconseguir la victòria i ja als 15 segons, Chema Moreno va disparar i Facu va rebutjar. Tretze minuts després seria el jove central Roan el que va rematar dues vegades seguides després de servei de falta i un altre cop el meta uruguaià va rebutjar. A la mitja hora seria el davanter alzirista Germán qui va fer un centre xut que es va enverinar i Facu va tallar a la línia. Minuts més tard Abel i Marenyà ho van intentar però el seu xut es va escapar per molt poc. Els del Marme van tenir centres a l’àrea que o no van poder ser rematats o Paweł els va ajustar sense complicacions.

Al descans, Dani Ponz va canviar el lateral dret, Estacio per Jordi Méndez. Al segon acte, els locals van demanar mà en una rematada de Peque. Arribant al quart d’hora, Beli va tornar a provar el meta de l’equip marmenorista que va aturar el xut del gadità. Tot i no haver creat gaire perill, el màxim golejador del Marme, Ubis, a passada de Cifu, va aconseguir el seu setè gol de la temporada que acosta el seu equip a la zona de play-off. Passat el 70 tots dos entrenadors van començar a moure la banqueta. Javi Motos va treure Titi i va treure Rafa Páez mentre que Dani Ponz va retirar Chema i Selva per donar més mordent amb Traver i Carlos Pérez i tres minuts després va canviar la banda esquerra, Abel i Juanma per Cortijo i Zarzo. Motos només va fer dos canvis més, Ubis i Peque per Silvente i Nacho Pérez. L’últim quart d’hora va tenir poc futbol i només a quatre per al 90 Paweł va ser providencial per no encaixar el segon per mitjà de Loren. Poca cosa més va donar de si un partit que no passarà a la història. L’Alzira baixa a l’11a posició.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *