Alzira 0, CF Fuenlabrada 1

 

Alzira 0: Pawel; Jordi, Roan, Kaiser, Juanma; Sesé (Martín Lapeña, 72′), Soler, Marenyà (Carlos Pérez, 72′), Zarzo (Abel, 75′); Traver (Cortijo, 87′) i Chema (Nierga, 75′)

Fuenlabrada 1: Morro; Blanco (Sotillos, 60′), Nuno Pina, MBià (Pulido, 46′), Diéguez; Pedro León (Anderson, 60′), Bravo (Zozulia, 74′), Fuentes (Gozzi, 78′), Damián, Arturo i Soldano

Gol: 0-1 m. 55 Soldano

Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo, assistit per Mateo Montañéz i Granel Peiró. 4t àrbitre: Kevin Moreno Muñoz. Amonestà els locals Zarzo (35′) i Roan (82′) i als visitants Blanco (8′), MBià (26′), Soldano (32′), al entrenador José Luis Oltra (68′), Fuentes (69′) i Pina (89′).

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 1.700 espectadors.

La UD Alzira es va quedar sense poder complir el somni de classificar-se per a la segona ronda de la Copa del Rei i enfrontar-se a un Primera Divisió. En la millor entrada de la temporada, els aficionats van gaudir d’un partit en què l’equip de 2a RFEF va ser en molts moments millor que el de lliga Smartbank. L’efectivitat de cara al marc contrari va ser clau tot i que després de vore les imatges, es considera que el gol del Fuenlabrada va ser en fora de joc. .

Bona primera part de la UD Alzira que va tindre diverses ocasions per avançar-se al marcador davant un CF Fuenlabrada en què José Luis Oltra va alinear molts jugadors menys habituals, entre ells dos del filial, Damián i Blanco. Diéguez, Soldano i Pedro León eren els únics jugadors amb més minuts. Els blaus vestien amb la seua tercera equipació, taronja i blanca, homenatge al San Esteban, club del qual es va fundar l’equip madrileny el 1975 junt a l’AD Fuenlabrada. Van ser els primers a disparar des de fora de l’àrea als onze minuts encara que sense problemes per a Paweł. Dos defenses van ser els protagonistes de l’atac alzirista, Juanma que va cedir al jove central Roan, que va xutar de primeres i va obligar Morro a fer la seua primera intervenció. Els aficionats blaugranes van demanar a l’uníson una mà de la defensa fuenlabreña que el treneta castellanomanxec va considerar que era involuntària i amb l’actual reglament no és considerada penal. Minuts més tard es va tornar a reclamar una agafada dins de l’àrea sobre Zarzo que tampoc no es va considerar suficient per a pena màxima. La millor ocasió de la primera part també va ser per a l’Alzira amb un xut amb la dreta de Zarzo que es va estavellar al pal i Traver va rematar a gol però en fora de joc.

Per afrontar el segon acte, Oltra va optar per retirar Mbià i substituir-lo per un defensa 14 anys més jove i amb més partits aquesta temporada a la lliga Smartbank, Sotillos. Després de la bona arrencada dels madrilenys, l’Alzira va començar a acostar-se novament al marc de Morro amb centres encara que sense inquietar-lo. Les jugades a pilota parada eren el millor baluard dels visitants i Soldano va aconseguir el seu primer gol de la temporada amb un cop de cap picat al qual no va poder arribar Paweł. Oltra va continuar traient jugadors més habituals a la lliga i Dani Ponz a homes més ofensius per aconseguir l’empat. Els taronja tingueren més ocasions con una semixilena o un parell de remats en l’àrea. El debut del jove Martín Lapeña va ser el millor de la nit. El d’Agullent va deixar gotes de la seva qualitat amb magnífiques passades a la zona d’atac. Un va ser rematat de cap per Nierga i va forçar l’estirada de Morro. El meta fuenlabreny va arribar a perdre temps per intentar certificar la classificació com més prompte millor.

A falta del sorteig de la pròxima ronda, tots dos ja pensen en el que és realment important, la Lliga. El Fuenla rebrà dissabte a les 18.15 h. el líder de la lliga Smartbank, l’Almeria, mentre que l’Alzira tornarà a jugar diumenge al Suñer Picó a les 17 h. davant del Calvo Sotelo Puertollano.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *