Sergio González, cedit al Silla C.F.

La UD Alzira i el Silla CF han acordat la cesió de Sergio González fins al final de la present temporada. Format en l’At. Llíria de la seua localitat natal, fou fitxat pel Sant Marcel·lí per a jugar amb el cadet i després amb el juvenil. La campanya passada va arribar a la UD per complir el seu tercer any de juvenil on va destacar per la seua velocitat i desbordament. Marcà 5 gols i en el tram final de la temporada reforçà el filial per intentar l’ascens a Primera Regional. Prèviament, va debutar amb el primer equip a Paterna i esta temporada jugà els últims minuts del partit contra el Mancha Real.
Li desitgem la millor de les sorts en la seua etapa com a blanquet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *