Alzira 2, C.S. Puertollano 1

 

Alzira 2: Pawel; Estacio, Kaiser, Soler, Juanma; Beli  (Martín,  75′), Selfa  (Carlos Pérez,  60′), Marenyà, Abel  (Cortijo, 90′); Zarzo  (Germán,  46′) i Chema  (Roan,  75′)

C.S. Puertollano 1: Simón Ballester; Ordoñez (Giuliano Barone, 13′), Ricardo, Dani Martín, Espinar  (Abraham,  70′); Alberto Alonso, Fran Sabaté; Ribalta, Gonzalo  (Diego,  70′) , Valdivia  (Loro,  80′) i Iván Limón  (Osama,  80′)

Goles: 0-1 m. 49  Giuliano; 1-1 m. 61 Juanma; 2-1 m. 64 Germán

Àrbitre: Federico Javier Saiz Villares amonestà per part local a Chema Moreno (45′), Selfa (52′), Pawel (66′), Javier Soler (77′) i Martín Lapeña (84′) i per part visitant a Alonso (56′), Osama (86′) i Abraham (90′).

Estadi Luis Suñer Picó.

La UD Alzira ha tallat una miniratxa de dues derrotes consecutives entre Lliga i Copa imposant-se al Calvo Sotelo de Puertollano 2-1. Els pupils de Dani Ponz pugen de colp de l’11é al 5t lloc on estan empatats cinc equips amb 21 punts, a un del Recreativo Granada i 4 i 5 de l’Hèrcules i Intercity. Tot i això el descens està a només quatre unitats. «El nostre primer objectiu està complit, que era aconseguir 20 punts a la primera volta i encara queden tres jornades», va comentar Dani Ponz.

El partit no va començar gens bé per als visitants ja que al minut 13 David Ordóñez, lesionat ell mateix, va haver de ser substituït per Giuliano. La primera part va ser molt deslluïda. Només hi va haver un tir ras de Chema Moreno al voltant de la mitja hora que va atrapar Simón. Després del descans Germán va eixir per Zarzo. En l’arrancada del segon acte seria Giuliano el que va aprofitar una bona centrada de Mario Espinar, perllongada per Roan per batre per baix Paweł. L’Alzira no volia completar una setmana nefasta i va reaccionar. Dani va traure Carlos Pérez per Marenyà. Estacio es va marcar una jugada amb dos regats secs fins a la línia de fons i va fer una passada de la mort perquè l’altre lateral, Juanma, aconseguira l’empat. Sense temps per a la reacció manxega, l’Alzira va enfilar una bonica combinació cap a Beli, que va posar una pilota a l’esquena del defensa. Germán es va plantar davant el meta puertollanenc que li va rebutjar el primer xut però no el segon. Els visitants no volien acumular tres derrotes consecutives ni arribar a la desena jornada seguida amb una sola victòria. Amb un atac per l’esquerra, Iván Limón va centrar i Fran Sabaté va rematar a boca de canó però es va trobar un ben col·locat Juanma que va rebutjar. A quinze per al final Martín Lapeña i Roan van substituir Beli i Chema Moreno i al 90 Cortijo a Abel. El partit va acabar després de cinc agònics minuts d’afegit amb una última jugada visitant en què Sabaté ficà una passada a la mitja lluna i després d’una preciosa assistència de taló a Abraham este es troba amb una bona eixida de Paweł als seus peus, si bé la jugada va quedar anul·lada per fora de joc.

L’Alzira tornarà a jugar diumenge que ve a les 17 h. al Luis Suñer Picó contra un altre equip ciutatrealenc, el Yugo Socuéllamos, que seguix antepenúltim.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *