Prèvia: Alzira-Yugo Socuéllamos

“El partit contra el Yugo Socuéllamos serà una versió 2.0 del Puertollano”. Així definia Dani Ponz el partit que jugarà per primera volta la UD Alzira esta vesprada a les 17 h. a l’estadi Luis Suñer Picó. El conjunt ciutatrealenc, entrenat per l’excentrecampista de l’Albacete, Las Palmas i Vila-real, Josico, es caracteritza per desplegar molt bon joc però es troba amb un greu problema, l’encert de cara a porta. Tot i les ocasions que crea, els manxecs són antepenúltims perquè només han marcat deu gols en catorze partits que únicament els ha reportat una victòria i set empats. “Han estat millors al camp que tot un Intercity o el Melilla”. Tot i això, diumenge, amb 2-0 sobre el Mar Menor, es van marcar en pròpia porta i van provocar un penal infantil en temps afegit.

Este club que el 2024 celebrarà el centenari té el suport de la cooperativa vinícola local que promociona el seu vi, Yugo, que dóna nom a l’equip. Amb este suport econòmic pretenien enguany intentar l’ascens a Primera RFEF després de salvar-se l’any passat del descens amb l’arribada de Josico en les últimes deu jornades. Per això van fitxar els dos golejadors de l’Elx Il·licità, Hugo Esteban i Adrián, autors de 14 i 10 gols respectivament. Només el segon ha complit amb joc encara que de cara a gol tampoc ha estat més efectiu que el davanter, que està decebent amb un sol gol. “Hem d’estar molt pendents del seu atac així com de les jugades a pilota parada”, va comentar Ponz.

Avançar-se al marcador pot ser clau per als alziristes per a minar la moral de la jove plantilla socuellamina. A l’equip on va jugar l’exalzirista Álex Cortell la 2016-17, destaquen el central Toboso, els extrems Iván Bueno i Javi o els mitjos Queijeiro, Escudero i Nacho Huertas. Són dubte per a Josico Carlos Martínez per molèsties al pubis, el central camerunés Owona, que va jugar en 2a quatre anys, tres amb l’Almeria i un a Alcorcón, i Nacho Huertas.

A l’Alzira, la bona notícia ha sigut la tornada als entrenaments del georgià Lado, encara que no s’espera que siga titular. A Traver li queden unes tres setmanes de recuperació mentre que Nierga s’ha ressentit de la lesió de quàdriceps que li ha tingut al dic sec dos mesos. El primer Alzira-Socuéllamos de la història serà dirigit pel català Sergi Carrero Romera.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *