Alzira 3, Yugo Socuéllamos 0

Alzira 3: Pawel; Estacio (Jordi, 77′), Kaiser, Soler, Juanma (Lado, 86′); Selfa (Roan, 77′), Marenyà, Beli (Abel, 72′), Carlos Pérez (Sesé, 72′), Zarzo i Chema

Yugo Socuéllamos 0: Ramos; Quintana (Hugo Esteban, 46′), Toboso, Ricar, Fer Cortijo; Adri (Diakité, 69′), Alberto (Moreno, 77′), Queijeiro (Carlos Martínez, 46′); Chabo (Homet, 69′), Fran Cortés i Iván Bueno

Gols: 1-0 m. 14 Zarzo, 2-0 m. 40 Zarzo, 3-0 m. 43 Chema

Àrbitre: Sergi Carrero Romera, assistit per Mariona Peralta Geis i Óscar Carballo Vázquez. Va amonestar els locals Juanma (24′), el tècnic Dani Ponz (44′), Estacio (67′) i Sesé (94′) que es perdrà el proper partit i als visitants Quintana (22′), Fer Cortijo (45′) i Adri (60′).

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 800 espectadors.

Festival de gols i futbol el que es va viure a l’estadi Luis Suñer Picó amb què la UD Alzira es consolida a la zona de play-off d’ascens a 1a RFEF. Com es preveia, el Yugo Socuéllamos es va presentar com un equip atrevit però també amb debilitats en defensa que li van costar molt cars.

Als deu minuts es van començar a vore algunes de les debilitats del porter excanterà del Llevant, Joan Ramos, amb un centre que no va atrapar i la posterior volea de Zarzo la va detindre en dos temps. Els socuellamins, acostumats a atacar encara que sense fortuna als últims metres van tindre l’ocasió d’avançar-se quan Fer Cortijo va servir una falta que Fran Cortés va rematar fora. El 14, en un córner servit al segon pal, Zarzo el va rematar i Ramos, incomprensiblement no va atrapar. Els manxecs ho van intentar amb dues pilotes al primer pal que no van arribar per poc i un gol de Fran Cortés en clar fora de joc. Passada la mitja hora va arribar l’allau blaugrana. Després d’una bona jugada, Juanma va servir a Beli que va rematar de primeres i ara sí, el meta d’Albalat dels Sorells va rebutjar córner. Res no va poder fer minuts més tard quan Zarzo va traure les teranyines de l’escaire de Ramos amb un golàs que va alçar el públic. La voràgine no parava i de nou a centre de Juanma, Beli va estavellar el cuir al pal. En una contra ràpida Beli la va deixar a Chema, que va encarar Ramos i el va batre pel pal curt.

Per intentar revertir la garrotada que els enfonsava a la zona de descens, Josico va traure Hugo Esteban i Carlos Martínez però malauradament per a ell, l’ex de l’Elx Ilicità no està tenint la màgia de la temporada passada quan va aconseguir 14 gols. Als set minuts, després d’una altra bona jugada, els manxecs van rematar fora. Beli va intentar sorprendre des de lluny sense aconseguir-ho i després amb un altre xut que no va trobar pals. El següent va ser un carrusel de gols anul·lats per fora de joc per l’assistent Peralta Geis. Ho van aconseguir Kaiser, Abel i Soler per a desesperació del públic alzireny. Dani Ponz va retirar un treballador Carlos Pérez i Beli per Sesé i Abel per donar més electricitat a les bandes i poc després a Selfa i Estacio (perquè no rebera una segona groga i tornara a estar amb quatre) per Roan i Jordi. En els últims minuts Lado va tornar a tindre minuts després de quatre partits lesionat en substitució de Juanma, que es va haver de retirar per una entrada. El Socuéllamos, encara que ho va intentar, només va tindre una doble ocasió que va desbaratar el meta polonés de l’Alzira.

El conjunt de Dani Ponz s’enfila a la quarta posició amb 24 punts mentre que el Yugo Socuéllamos continua antepenúltim amb només 10 unitats. El pròxim diumenge a les 17 h. l’Alzira visitarà l’At. Pulpileño i el Socuéllamos tornarà a jugar fora, en derbi ciudadrealenc, a Puertollano.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *