Abonaments de mitja temporada

L’entitat alzirista, que viu el moment més dolç de la temporada, presenta els preus dels seus abonaments per a l’apassionant segona meitat de la campanya que s’acosta. Uns preus que, igual que els de temporada presentats a l’estiu, busquen enganxar el públic. Continuen sent dels més assequibles de la categoria i, a més dels pocs que permeten l’entrada de la parella amb un mateix abonament, sense cost afegit.

Tribuna: 60 €

Grada General: 35 €
General nascuts entre 2000 i 2007: 12 €

L’abonament donarà accés als 8 partits restants del grup V de 2a RFEF que allotjarà el Suñer Picó, a més dels partits del filial, que buscarà l’ascens a 1a Regional i als juvenils A i B, que militen a les màximes categories, Divisió d’Honor i Lliga Nacional respectivament.

La mitjana d’un miler de persones vibrant amb la gran temporada del conjunt blaugrana als duels al Suñer Picó està sent una de les notícies positives, si bé, l’entitat alzirista vol augmentar la xifra i congregar més aficionats, arribats des de la capital de la Ribera o des de les localitats limítrofes per gaudir de la 2a RFEF. L’Alzira, junt a l’Atlètic Llevant, és l’únic equip de la província de València a la categoria.

Reserva el teu abonament o carnet de soci introduint les teues dades ací:

Abonat – Soci

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *