Alzira 1, At. Llevant 0

 

Alzira 1: Paweł; Estacio, Kaiser (David López, 89′), Soler, Juanma; Sesé (Beli, 46′), Lado (Carlos Pérez, 79′, Selfa, Marenyà, Zarzo (Francis, 46′) (Jordi, 89′) i Chema
At. Llevant 0: Camps; Penya, José Manuel, Leal, Toni Herrero; Granados, Relu (Jorge Padilla, 67′), Benítez, Sevikyan; Alcaina (Vido, 73′) i Faraj
Gol: 1-0 m. 56 Lado
Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro, assistit per Monge González i Bureu Méndez (comité català). Va amonestar el local Beli (66′) i va expulsar el visitant Padilla el 92 amb roja directa per agressió a Estacio.
Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 1.000 espectadors.

La UD Alzira acaba la primera volta amb 28 punts i en solitari a la cinquena posició.
Entretinguda primera part entre dos equips amb ganes de jugar l’esfèric, fet que va agrair el públic que va tornar a poblar les grades del Luis Suñer Picó. El quadro llevantinista va acusar les nombroses baixes que no li van permetre ni completar la convocatòria. A l’Alzira, van entrar a la llista els dos últims fitxatges, el central David López i l’extrem Francis Moreno.
Alziristes i llevantinistes es van llançar les mans al cap quan als deu minuts Sevikyan xutava al travesser i el pal i el rebot anava a Alcaina que incomprensiblement va xutar molt desviat. Va respondre l’Alzira amb un xut de Chema a la mitja volta i sense temps per a la reacció un altre dels llevantinistes a la següent jugada. Sesé i Lado van ser els següents a provar Campos i superada la mitja hora Chema va rematar de cap forçat alta un centre d’Estacio. No va donar més de si el primer acte.
En temps de descans Dani Ponz va canviar les dues bandes d’atac, retirant Zarzo i Sesé i permetent debutar davant el que era el seu equip dies enrere, Francis i Beli. Va arrancar bé per a la UD Alzira que als deu minuts va trenar una bonica combinació entre Beli i Estacio. El lateral va posar un centre ras a l’àrea menuda que Lado va rematar a plaer. Només al 15 va destacar una rematada alta d’Alcaina a la sortida d’un córner. Esteve va retirar Relu i Alcaina per Padilla i Vido mentre que Ponz va refrescar el centre del camp canviant a Lado per Carlos Pérez. Al fil del 90 va debutar David López a les files riberenques per Kaiser i Jordi Méndez va substituir Francis.
Es va haver d’arribar fins al tram final per vore ocasions més clares a les àrees. A deu per a la conclusió, el gadità Beli va elaborar una jugada personal que va finalitzar amb un xut de 20 metres que Campos va rebutjar a córner a centímetres del travesser. També Sevikyan va provocar el lluïment del meta amb un xut creuat que Pawel va traure a mà canviada. Un tir llunyà dels granotes va ser el bagatge ofensiu de tots dos, mentre que jugadors d’un equip i d’un altre patien els rigors de tres setmanes d’inactivitat competitiva i les dimensions del Suñer Picó.
La competició no es reprén fins d’ací a dos setmanes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *