Vicent Dolz cedit al CP Moralo

La UD Alzira, el CP Moralo i Vicent Dolz han aconseguit un acord per a la cessió del meta alzirista al conjunt extremeny fins a la conclusió de la present campanya.

Vicent Dolz, natural d’Alzira i format en el futbol base de la UD Alzira durant una gran part de la seua etapa formativa va obtenir el somni que qualsevol xiquet d’Alzira anhela: debutar i afermar-se en el primer equip de la UD Alzira, havent disputat en total pel seu pas per la UD un total de 136 partits oficials en un total de 5 temporades completes i dues mitges temporades.

Dolz, soci i aficionat alzirista des dels seus primers dies va debutar en el seu primer any d’amateur en l’ajustada victòria per 0-1 davant el CD Utiel, d’ací va marxar a Benigànim i Ontinyent amb ànim de progressar i va retornar a casa, acumulant amb aquesta la seua sisena temporada consecutiva, havent disputat tres play-off d’ascens amb la UD Alzira i havent sigut participe de l’històric ascens a 2a RFEF, aconseguit el passat 9 de maig a Elda.

Al seu torn, Vicent Dolz deixarà les funcions de coordinació de l’etapa de futbol 11 del futbol base alzirista, agraint-li el seu esforç i treball darrere del desenvolupament dels joves talents criats a Venècia.

Vicent Dolz és història de la UD Alzira, va fer el transbord de Venècia al Suñer amb èxit. El club vol desitjar-li la millor de les sorts en la seua nova etapa, desitjant de tot cor que siga el més prolífera i fructífera possible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *