Mancha Real 1, Alzira 2

 

 

At. Mancha Real 1: Lopito; Raúl Pérez (Falo, 88’), Juanma Espinosa, Urko Arroyo (Migue Montes, 88’), Viaña (Pedro Corral, 77’), Mauro, Juanca, Rafa Vega, Nando (Miguel Villarejo, 61’), Carlos Jiménez i José Enrique.

Alzira 2: Paweł; Soler, Kaiser, Bono, Juanma; Sesé (Beli, 46’), Lado (Estacio, 46’), Marenyà (Martín Lapeña, 81’), Francis (Carlos Pérez, 67’); Coscia i Chema (Tomás Inglés, 81’)

Gols: 1-0 m. 33 José Enrique, 1-1 m. 83 Kaiser, 1-2 m. 87 Coscia

Àrbitre: Jerónimo Montes García-Navas (col. Madrileny). Amonestà els locals Urko Arroyo (47’) y Raúl Pérez (65’) i els visitants Juanma (18’), Lado (38’), Bono (58’), Beli (75’) i Carlos Pérez (89’)

Estadio La Juventud. Totes les dones van entrar gratuïtament per commemorar el Dia internacional de la Dona i la recaptació del sorteig del pernil es va destinar íntegrament per ajudar Ucraïna. Tots dos equips van posar darrere d’una pancarta que deia “Tots amb Ucraïna”.

Per tercera setmana consecutiva, el final de partit va ser el gran baluard de la UD Alzira però a diferència de les dues setmanes anteriors, en lloc de per recuperar un punt, ho va ser per aconseguir tots tres. Amb el triomf per 1-2 a la seua primera visita a l’estadi de La Joventut de Manxa Real trenca una ratxa de sis partits sense guanyar i quatre mesos sense aconseguir-ho fora de casa. A més, retalla un punt amb el cinqué lloc -plaça de play-off- de la qual està a dos punts.

Dani Ponz va tornar a donar alternança a la porteria i va alinear Paweł. En defensa Estacio va tornar a quedar fora de l’onze i va situar Soler, al costat de Kaiser, Bono i Juanma. El centre del camp va ser per a Lado i Marenyà amb Sesé i Francis a les bandes i de nou com a visitant va alinear dos davanters, Coscia i Chema. Al quart d’hora va arribar no la primera sinó una doble ocasió en la mateixa jugada, Lado i Marenyà van estavellar una pilota al pal i el segon xut va colpejar al travesser. El Mancha Real va poder posar la rèplica amb una incursió d’Edu Viaña que tocà a Juanma en la mà. Era una falta perillosa que Nando va enviar fora. L’Alzira era l’únic equip que generava perill a l’arc contrari. Al minut 20, Lado va servir una pilota a Coscia, però l’argentí no es va poder capgirar. Quatre després José Enrique va vore avançat Paweł i va intentar sorprendre’l des de lluny sense trobar pals. En la següent acció, seria Chema Moreno el que va vore el seu tir rebutjat a córner. Una altra volta l’ex del Badalona va provar Lopito, que va aturar el seu xut. I per tercera vegada consecutiva, se li va escapar el tir per poc a Chema. De tindre diverses ocasions per al 0-1 o més, un minut després, al 33, el Mancha Real es va avançar per mitjà del seu golejador, José Enrique, que va aconseguir el seu huité gol al convertir en gol una centrada d’Edu Viaña. Res més va donar de si la primera part.

Al descans, Dani Ponz va retirar Lado i Sesé per Belizón i Estacio. Als dos minuts del reinici, Soler va rematar sense sort una falta servida per Beli. Poc després seria el de San Fernando el que no va rematar un centre. Els pals eren els grans aliats dels jiennencs ja que al 10 de la segona Francis va estavellar una altra pilota al travesser. Edu Viaña era el gran generador de perill dels Mancha Realencs però després d’una gran jugada, el seu xut va eixir alt. Nando va rematar de cap fora posteriorment. Ponz va fer un altre canvi. Va entrar Carlos Pérez per Francis lesionat i el d’Almàssera va ser el següent a provar Lopito. A la jugada anterior, corria el minut 73, Urko Arroyo va disparar a mans de Paweł. Juanma Espinosa ho va intentar des de la frontal i es va tornar a trobar al meta polonés de l’Alzira. Chema Moreno seguia buscant el seu seté gol de la temporada però el seu colp de cap va ser rebutjat fàcilment de punys per Lopito. A nou per al 90, Dani Ponz va fer debutar el juvenil de 2n any, Tomás Inglés i va entrar també Martín Lapeña per Chema i Marenyà. La insistència de l’Alzira va tindre el premi i Kaiser va aconseguir l’empat. La bogeria va arribar al bàndol blaugrana quan quatre minuts després, al 87, Agus Coscia culminava la remuntada amb una contra. Els valencians van saber mantindre tan preat botí en els més de cinc minuts que el col·legiat va prolongar. «Ha estat el millor partit de la temporada fora de casa i dedique la victòria a tots els aficionats que tant patixen amb nosaltres», va comentar el tècnic Dani Ponz. Com a curiositat, l’Alzira va ser el primer equip visitant que va guanyar esta temporada als onze partits que ha dirigit Montes García-Navas. Tomás Inglés encara va tindre el 3r però el central es va interposar. «Va fer moltes coses molt bé i estic molt content amb ell».

Diumenge que ve, en plena ressaca fallera, a les 17 h. l’Alzira rebrà el Toledo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *