Mascletà en homenatge al Centenari de l’Alzira

Les Falles també han volgut participar en la celebració del Centenari de la UD Alzira i la primera mascletà ha estat dedicada al club blaugrana. Pirotècnia Valenciana ha llançat 70 kg de pòlvora durant més de sis minuts que han tingut el colofó final amb les columnes de fum amb els nostres colors i el nostre himne. En la tribuna d’autoritats han estat presents el president de la UD, Juan Antonio Sanjuán; els vicepresidents, Rafa Asensio i Aurelià Lairón, el president de la comissió del Centenari, Xavier Ferri i directius, així com el tècnic del primer equip, Dani Ponz, el 2n entrenador, Marc Garcia i els jugadors Unai, Lado, Chema i Bono.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *