Alzira 1, Mar Menor 0

 

Alzira 1: Paweł; Estacio, Kaiser, Bono, Juanma (David López, 82’); Sesé (Beli, 75’), Lado, Marenyà (Zarzo, 75’), Carlos Pérez (Selfa, 59’); Coscia i Chema

Mar Menor 0: Facu; Morros (Ubis, 55’), Javi Ramírez, Sergio León, Vázqez, Loren Burón (Peque, 46’), Cifuentes, Molinero, Ayala (Fran Moreno, 63’), Titi (Silvente, 65’) i Kleandro

Gol: 1-0 m. 48 Bono

Àrbitre: Gerard Brull Acerete (c. català). Va amonestar els locals Juanma, Lado, Estacio i Coscia i els visitants Fran Moreno i Vázquez. Va expulsar el visitant Pablo Pérez (RD 90′)

Estadi Luis Suñer Picó. S’ha guardat un minut de silenci per Manuel Hernández, pare del delegat de l’equip i secretari del club, Toni Hernández.

La UD Alzira va tornar a somriure i, si l’Eldenc els ho permet, estarà a tres punts del play-off. Amb 42 punts ja té a prop la permanència matemàtica, primer objectiu de la temporada. El Mar Menor va patir la tercera derrota consecutiva encara que conservarà el lloc de play-off sempre que l’Eldenc perda demà contra l’Águilas.

A la primera el quadre sanjaviereny va poder golejar però l’Alzira va tindre en el meta Paweł el seu gran salvador. El primer a intentar-ho va ser Molinero de falta que va detindre el porter polonès de l’Alzira. Deu minuts després va repel·lir el xut de Vázquez. A deu per al descans va tallar la internada de Titi i en 41 va rebutjar consecutivament les accions d’Ayala i Javi Ramírez. De l’Alzira només va destacar un tímid xut de Coscia al fil de la mitja hora i un altre, també de l’argentí, el 37 que no va trobar porta per poc.

Per iniciar la segona part, Dani Ponz va donar entrada a Francis per Chema Moreno que també va ocupar la zona davantera. Javi Motos va tenir el contratemps que el seu principal baluard no podia seguir i va ser substituït per Peque. Només començar, Titi la va tenir de cap però se li va anar per sobre. L’Alzira va ser molt més efectiu. Coscia i Francis van provocar la parada i rebuig a còrner de Facu. A l’eixida d’un córner, l’alzireny Sergio Bono va aconseguir el gol de la victòria. Va seguir apretant la UD per mitjà de Sesé. Peque es va internar a l’àrea, Paweł va rebutjar i la pilota va donar a la mà de Kaiser, que l’àrbitre va considerar involuntària com també una altra que va topar després en el braç de Zarzo. Al quart d’hora del segon acte, Selfa va eixir per Carlos Pérez per reforçar el centre del camp. El màxim golejador sanjaviereny, Ubis, que havia entrat per Morros, va rematar de cap al 64. Titi va ser substituït per Silvente i Ayala per Fran Moreno. Ponz va donar l’últim quart d’hora a Beli i Zarzo per Sesé i Marenyà. Els centres d’Ubis, Silvente o Molinero no van tindre el premi de l’empat. Tampoc altres centres murcians no van trobar cap rematador. El col·legiat va afegir en principi set minuts que van acabar sent onze. Kaiser va caure lesionat i es podria perdre el que resta de temporada. Els Marmenorencs van gaudir de dos contraatacs més que no van finalitzar.

L’Alzira jugarà diumenge que ve a les 18 h. a Puertollano i el Mar Menor rebrà el Socuéllamos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *