Abel marxa cedit a l’Atzeneta

La UD Alzira i el Atzeneta UE han aconseguit un acord per a la cessió d’Abel fins a la conclusió de la present campanya.

Abel acumulava la seua sisena temporada en la UD, no consecutives perquè el futbolista de Llaurí va defensar la samarreta del Silla CF en la temporada 2017-18. En la totalitat de les temporades que ha defensat la samarreta blaugrana, Abel ha acumulat un total de 165 partits com a alzirista, la gran majoria d’ells portant, a més el braçalet de capità.

El pas d’Abel per la UD va captivar a l’afició des del primer moment amb la seua característica arpa no exempta d’incursions perilloses per banda, centres mesurats i driblings que derivaven generalment en accions de perill. Bon capità, jugador d’equip i excel·lent persona fora del verd, Abel va vore recompensat el seu esforç el passat 9 de maig a Elda, quan la UD va aconseguir l’ascens a 2a RFEF.

El club vol desitjar-li la millor de les sorts a Abel en la seua nova etapa, esperant de tot cor que assolisca l’objectiu personal i col·lectiu establit. A més, compartirà vestuari amb Santi Blasco, jugador també cedit en l’Atzeneta UE per part de la UD Alzira.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *