Alzira 2, Formentera 2: S’escapa la primera victòria a casa

Alzira 2: Dolz; Abraham, Robert Costa, Solbes, Adri Crespo (Laurel, 83’), Sergio González (Mángel, 76’); Lado, Álex Alfaro (Marenyà, 58’), Pitu (Dylan, 83’); Palacín (Joaquín, 58’) y Panadero

Formentera 2: Guzmán; De la Mata, Antonio, Caturla, De las Marinas (José Manuel, 82’), Ferreres (Domingo, 76’); José Figueira (Jay Romero, 78’), Agirre, Ribeiro (Chus, 82’); Giuliano y Górriz (El Harchy, 78’)

Goles: 1-0 m. 21 Panadero (p.), 2-0 m. 67 Sergio González, 2-1 m. 72 Giuliano Bertino, 2-2 m. 74 De la Mata (p)

Àrbitre: Alejandro Clemente Ortuño (col. murcià) assistit per Campoy Candela i Segura Castro. Va amonestar els locals Panadero (18′), Palacín (33′) i Álex Alfaro (41′) i el visitant De la Mata (22′). Va expulsar Marenyà al 82’

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 400 espectadors.

Alzira i Formentera es van repartir un punt cadascun en un partit que els pitiüsos van tenir més la pilota i només van trobar el camí del gol a la segona part.

La primera va ser insulsa, amb domini complet del Formentera però infructuós, sense més que una ocasió al límit del descans quan un servei de falta arriba a Ribeiro i el seu tir des de 25 metres ix a un metre del travesser de Vicent Dolz. Tot i això, va ser l’Alzira el que es va trobar un penal al 21. Quan l’esfèric se n’anava a línia de fons, De la Mata va cometre penal que va transformar Pitu, enganyant Guzmán.

La segona part la van afrontar els dos equips sense canvis, però va ser l’Alzira qui va començar millor. Als dos minuts, Pana se’n va anar per força del seu marcador. El seu xut creuat es va estavellar tan potent al pal que va arribar molt fort a Palacín, que no el va poder controlar. Tres després, Abraham va posar un gran centre a Panadero. La seua rematada va ser refusada a córner per Guzmán però la jugada havia estat anul·lada per fora de joc.

El Formentera començava a despertar i Marc Garcia va reaccionar traient més veterania, Joaquín i Marenyà per Palacín i Álex Alfaro. Lado va baixar la seua posició al pivot defensiu. El jove Sergio González, que ja havia buscat fer una assistència de gol, es va atrevir esta vegada a enganxar un xut amb l’esquerra des de 40 metres que va alçar la grada. No obstant, tot va canviar cinc minuts després, Giuliano va aprofitar un desajust defensiu per reduir distàncies i només dos després, Clemente Ortuño va assenyalar el segon penal del partit, esta vegada sobre els formenterans i De la Mata va superar un Dolz encara que va encertar la direcció del llançament. Tots dos tècnics van començar un carrusel de canvis que va portar el partit fins als quasi huit d’afegit. Una dura entrada de Marenyà va ser sancionada amb la seua expulsió. A quatre per acabar el temps reglamentari, Dolz va detindre sobre la línia el que hauria estat el gol de la remuntada. Abraham, amb un xut ras va voler sorprendre pel primer pal el dominicà Guzmán i tot seguit se li van apujar els bessons amb la qual cosa l’Alzira va jugar tota la prolongació amb nou efectius. Giuliano va buscar el seu doblet amb un xut en l’afegit que se li va escapar pel segon pal.