Torrent 3, Alzira 1

Torrent 3: Leganés; Diego Martínez, Kaiser (Juanra, 81’), Ángel Cano, Ivi; Raúl Ruiz (Christian, 65’), Adri Pérez, Adrián Lois (Climent, 65’), Zarzo (Alberto Vázquez, 81’); Vassi (Chavarría, 65’) y Quim Araújo
Alzira 1: Dolz; Solbes (Dylan, 57’), Costa, Crespo, Abraham; Mángel (Sergio González, 73’), Alfaro , Lado, Pitu; Joaquín (Busquets, 65’) y Palacín (Pana, 57’)
Goles: 0-1 m. 14 Palacín, 1-1 m. 36 Zarzo (p.), 2-1 m. 46’+ Ivi, 3-1 m. 97 Alberto Vázquez

Àrbitre: Alberto Gabriel Cornelles Vicente (col. valencià), assistit per Dolz Martínez i Navarro Collados. Va amonestar el local Zarzo (49’+) i Quim Araújo (90′) i els visitants Solbes (49′) i Dylan (76′).

Estadi San Gregorio, davant d’uns 1.500 espectadors.

Segona victòria consecutiva del Torrent CF que situa els del Sant Gregori a la part alta de la classificació davant una UD Alzira que només va poder avançar-se al marcador però no va ser millor.

El Torrent va eixir de primeres dominant l’equip blaugrana a qui tornava a enfrontar-se després de tres temporades. Tot i això, seria l’Alzira el que es va avançar quan començava a sacsejar-se el domini taronja. Joaquín va obrir el joc a Mángel que va fer una gran passada enrere però Cano va traure el primer intent de Pitu. El rebuig va tornar a Joaquín qui va donar una excel·lent assistència a Palacín. L’alzireny va empalar de primeres superant el que va ser porter del Juvenil A alzirista l’any passat, Marcos Leganés. Passat l’equador, el Torrent va tornar a la càrrega i van enllaçar una bona jugada per la dreta perquè la pilota arribara franca a Adri Pérez. El mitjà pretés per l’Alzira este estiu va xutar des de la mitja lluna lleugerament alt. En una altra internada per banda esquerra Solbes va cometre un clar penal que un altre ex de la UD, Zarzo, va transformar enganyant Dolz. En temps afegit, un terrible “horror” defensiu alzireny permeté fins a tres intents, l’últim en línia de gol que no va desaprofitar Ivi per aconseguir la remuntada torrentina. La prolongació va ser llarga i amb accions a pilota parada l’Alzira va buscar l’empat. La millor, una cabotada de Lado que es va estavellar al pal.

El mateix pal va rebre la sabatada de Zarzo als quatre minuts de la segona part després que els dos tècnics decidiren eixir amb els mateixos onzes inicials. Marc Garcia va ser el primer a moure l’onze. Va canviar el davanter, Palacín per Pana i va traure el lateral Solbes per donar entrada a Dylan i endarrerir la posició de Màngel. Precisament Dylan va fer el primer xut blaugrana de la segona part però va ser rebutjat per la defensa. Vicente Mir també va donar refresc a tres jugadors, retirant Raúl Ruiz, Vassi i Adrián Lois, substituïts per Climent, Chavarría i Christian. En un sol minut, 26 i 27, Adri Crespo i Christian van enviar els seus llançaments per damunt del travesser a les dues porteries. Sense res a perdre, l’Alzira se’n va anar pel triomf al tram final però amb dificultats per posar en complicacions Marcos Leganés amb la xarxa de jugadors al seu voltant. Només Dylan va tindre una bona rematada però que també se li’n va anar alta. Per a desesperació alzirista, quan passaven set minuts del temps reglamentari, Alberto Vázquez es va fabricar un jugadó, anant-se de diversos jugadors i creuant la pilota a Dolz per a deliri torrentí.