Carlos Moreno serà blaugrana l’any del Centenari

Carlos Moreno i la UD Alzira han arribat a un acord pel qual el defensor manxec recalarà en el conjunt blaugrana l’any vinent procedent de l’Ibiza Islas-Pitiusas, que enguany compartirà el grup III de 2a RFEF amb l’Alzira.

Moreno es va formar en l’Albacete des dels onze anys, en les bases dels manxecs va créixer fins a arribar al primer equip en la temporada 2012-2013, on va anar de menys a més, acumulant un bon nombre de minuts, no obstant això, va augmentar en importància en la segona temporada al primer planter dels del Carlos Belmonte, on va aconseguir l’ascens a LaLiga Smartbank jugant un elevat nombre de minuts i agafant importància des del centre de la saga o el lateral dret.

En el seu debut en Segona Divisió amb els albacetenys, Moreno va disputar 1340 minuts i un bon nombre de partits, abandonant l’entitat manxega amb vint-i-dos anys i després d’onze anys. La següent parada fou el nord, concretament el Mirandés; amb els d’Anduva fou un jugador elemental i va sumar vora 70 partits en dos temporades, tenint un paper destacat en l’històric equip burgalés, que va jugar els quarts de la Copa del Rei en la 2015-2016 i va salvar la Segona Divisió amb solvència.

En la 2017-2018, Moreno va recalar en l’il·lusionant equip que va confeccionar l’UCAM Múrcia, on es va mantenir dos temporades a la ‘Vieja Condomina’ per a després passar a Mérida en una discreta campanya del conjunt extremeny. La temporada 2020-2021, Moreno la va viure a Las Rozas, on va tornar a tenir importància en l’extinta 2ªB del futbol espanyol; fou l’experiència prèvia a recalar en l’Ibiza Islas Pitiusas, d’on prové i on es va fer una peça important en els moments clau de la temporada.

L’Alzira es complau d’incorporar a un jugador amb una sobrada experiència a LaLiga Smartbank, a 2ªB i a 2a RFEF i que destaca per la seua polivalència -pot actuar al centre de la saga o en el lateral dret-. S’adapta a les diferents estructures defensives i destaca, a més a més per la seua solvent eixida de baló.

Benvingut, Carlos!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *