El capità Kaiser, un any més a casa

La UD Alzira i Kaiser continuen prorrogant la seua relació, el de Vilamarxant complirà la seua quarta temporada a voreres del Xúquer; com ell mateix ha reafirmat en diverses entrevistes, va vindre a Alzira com un xiquet i va rebre molta estima, fet que li va decantar quan posteriorment ha sorgit l’opció de tornar al Suñer Picó.

Juan Carlos Lázaro Cervera es va formar a les categories inferiors del Valencia CF i va debutar amb el seu filial, el Valencia Mestalla a la 2ªB encara en edat juvenil. Després d’acabar la seua etapa al conjunt ‘che’ fou cedit al Torre Levante, acumulant un bon nombre de minuts en la seua primera experiència amateur; el segon any, Kaiser el va començar també al conjunt d’Orriols, però a mitjan temporada va rebre la telefonada de l’Alzira i va decidir-se per arribar al Suñer, on va acumular més de 1000 minuts en mitja temporada deixant unes sensacions molt positives.

La temporada pròxima, Kaiser es va enrolar en el filial del Levante UD, a 2ªB va jugar 35 partits i l’any posterior a 3a fou peça elemental per al retorn ràpid del filial ‘granota’, el de Vilamarxant va jugar vora 70 partits amb el filial blaugrana. Després de tancar el seu periple amb el conjunt llevantinista, Kaiser va iniciar una nova etapa al País Basc, de la mà del Vitoria, filial de l’Eibar; amb el conjunt armer va estar ben a prop de debutar en 1a, ja que estigué en la seua dinàmica en el tram final de la campanya 2018-19. La temporada d’atur per la pandèmia, Kaiser va defensar la samarreta de l’històric Arenas de Getxo a 2ªB.

En tancar l’aventura pel nord, Kaiser va tornar a casa, i sa casa és Alzira i el Suñer: el de Vilamarxant va tornar a 3a per tractar d’ascendir a l’Alzira a 2a RFEF i ho va aconseguir, renovant posteriorment per a defensar la samarreta blaugrana a 2a RFEF, on a més ha portat el braçalet de capità  i havia disputat pràcticament tots els minuts, fins que una lesió el va deixar fora en el tram final.

La direcció esportiva blaugrana, dirigida per Rafa Asensio continua fonamentant l’il·lusionant planter de la propera campanya assegurant la continuïtat de Soler, Marenyà i ara del capità, Kaiser.

Enhorabona, ‘Kai’! Seguim junts en el camí!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *